30 August 2012

Assalamualaikum semua...
Hari raya kedua-konon2 pikir orang tak ramai lagi,orang masih nak beraya,tak de la pack sangat...haaa hambik ko...sampai jem giler kat puncak Cameron tu,punya jauh parking nak beli sayur...huuuu
Tapi di sebabkan ibunda tercinta dok merengek nak pergi,dan Cik Ngah pun yang keboringan di rumah di tambah lagi dengan jalan baru yang mendekatkan jarak tuk naik ke sana,apa lagiiiiii....jadi saja kalau bab nak berjalan...heeeee
Pergi balik hari je,dah kata dekat kan dari rumah,sejam lebih je kot perjalanan...heeeee
pergi ngan family Pak Su sekali,beli sayur tuk makan anak bernak kat rumah tu,puas hati la sayurnya fresh dan banyak pilihan,my mom lak dok borong pokok bunga ros feveret dia,tahu la nama pun ada ros..heeee...



semua pun nak beli...aduyaiiii...


family Pak Su siap bawa bekal takut kedai makan belum buka..heeee..




 Dulu pernah pergi time cuti umum banyak kedai tak buka,tu yang family Pak Su siap bawa bekal lagi,my mom pun siap goreng cempedak and bawa kuih baulu lagi..heeeehee..biasa la mak-mak kan,takut anak2 kelaparan..heeee

budak excited naik tempat sejuk,siap beli penutup telinga...haihhhh


nenek.anak.cucu


with Mak Su dan anaknya,my sis,and my niece


selepas di paksa amik gambar,padahal takut tergolek ke bawah huuu...


KAMI

IBUNDA TERCINTA

Bisik-bisik:
Ingat nak naik lagi,tapi bukan time cuti sekolah la
pack sangat,rimas,bawa abah sekali,tido sana...
seronok bila bawa mak ayah berjalan,
seronok bila tengok diorang happy,
time muda2 sibuk cari duit nak sara anak,
sekarang tugas anak la pulak bawa gi berjalan.

2 singgah dan taip sket..

Ty akan i dgn fam masa Raya Haji , InsyAllah.

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates