Iftar 12 Ramadhan : Geng Wasap Putrajaya

10:53 AM Sue Izza 8 Comments

 Assalamualaikum semua...
haihhh...baru nak update blog ni ha...tuan puasa,blog puasa gak agaknya...heeeehee
ekceli tak de apa nak update sebenarnya,puasa macam biasa,then sibuk dengan tender plak bertimbun-timbun yang bos bagi.Tak cukup tangan di buatnya...fuhhhh...
sepanjang Ramadhan tahun ni,baru kali ni la berbuka kat luar,tahun ni lebih kerap berbuka di rumah,spend time lebih dengan housemates...heeehee....
12 Ramadhan hari hasil perbincangan,akhirnya kami berbuka bersama di Fish Manhattan,Alamanda.Thanks to Qaseh ngan Mieza yang tolong reserve kan seat and order,seronok berkumpul cam ni,di tambah dekat nak balik baru la Bro Ben & Family sampai...sempat la kacau si Qhalif yang hensem tu...heeehee...


cilok gambar dari Fiza je..heee

papa Ben & Qhaliff


Qhaliff yang mahal dengan senyumannya...


Cik Yanty


antara hidangan kami


Qaseh & Mieza


my portion

awek-awek cun...heeheee


Qhaliff yang cuba melepaskan diri dari Qaseh...huuuu
bisik-bisik:
Ramadhan tahun ni,banyak berbuka di rumah,tapi tak hardcore me masak sangat
sebab balik2 je housemates dah siap masak...heeee....

8 comments:

  1. wahh..
    sedap tak makanannya..?
    kot sedap boleh try..tak pernah pergi lagi nih..
    :)

    ReplyDelete
  2. Apakah! awat gambar ty mcm tu!!

    ReplyDelete
  3. gambar mana ty? yg bawah tu tak tau napa jadi cam gitu,huuuu..dah puas ejas..huuuu

    ReplyDelete
  4. HAHA . awat ty ? .. bilakah lagi nak iftar together2 ?

    ReplyDelete
  5. jom la sabtu ke ahad ni beriftaar sesama!

    ReplyDelete
  6. ehhee..mahal sungguh senyuman qhaliff tu..:)

    ReplyDelete
  7. abg ben ada tulis entry ttg qhaliff yang mukanyer berubah bila ada di dlm dan di luar umah...geram nak cium2 qhaliff...tetiba rindu kat adik2 ..naka da anak sendiri tak tau la bila adernyer rezeki tu...doakan kan saya dapat baby yer...

    ReplyDelete
  8. fuhhh!!!! cikngah skrg dah sebaris dgn otai blog...cayalah ^_^

    ReplyDelete