25 October 2012

siakap bakar petai...yummyyy

lala masam manis...hambik kooo...heehee..

hidangan kami,siakap,lala,kailan ikan masin





Assalamualaikum semua
waaaaaa....semua dah balik kampung ke? bestnyaaa...semoga selamat sampai la semua ye...
Cik Ngah juga dok melangut kat opis lagi dengan file and kertas segala..huuuhuu
bagi peluang orang lain la cuti..heeheee...ye ye je...
Alaaa pas raya nanti i cuti jugak,nak balik kampung gak,lagi best tak yah stuck dalam jam semua..heehee (ayat nak pujuk hati...heeheeehee)

Eh panjang lak melalut,nak kongsi cite mentekedarah lagi,yummyyy kan tgk hidangan kat atas tu....malam selasa lepas,nak dinner ngan Mr D tapi tak de idea dah nak makan kat mana,teringat kawan pernah cite restoran ni,so terjah la apa lagi,pegi lepas maghrib,dalam setengah jam gak tunggu makanan,ramaiiiii orang...
Berbaloi bila hidangannya tak mengecewakan tekak kami,lala tu pulak memang feveret Cik Ngah,hambik ko,sepinggan besar,memang meratah lauk je kitaorang..huuhuu
Playground dan surau di sediakan,suasana open air gitu...heee..

Alamat Restorannya :

Restoran Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi
(ada cawangan di Kuantan)
Lot 2991,Persiaran Kemajuan
(sebelah Balai Bomba BB Bangi)
43650 BB Bangi,Selangor
019-2177668

bisik-bisik:
makan lagi,diet ke lauttttt jadinya
haihhhh...positive je,(agak2 tv3 nak amik jadi host JJCM tak)
haaahaahaa....




2 singgah dan taip sket..

makan ber2 jer ker cik ngah...makin membulat la nnt :-)

REPLY

oit cik ngah uols tengah promote kat iols ke ape ni...siap cakap ada playground lagi...ni memang kene terjah ni

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates