16 October 2012


Assalamualaikum....
Salam pagi selasa,wahhhh seronok pulak rasa tengok muffin menjadi..heeehee...walaupun tak secantik di kedai,tapi rasanya not bad tau..heeheee...penat-penat hampir seminggu kerja tak berhenti,almost a week tido kul 2 pagi,memasak juga la yang menjadi terapi Cik Ngah,walau pun bukan nak jadi chef,asal lepas tekak sendiri je pun....
Resepinya? Cik Ngah pun  try yang ada dalam internet je,nak try jugak klik SINI ye...
selamat mencuba..heehee....

bisik-bisik:
berbaloi beli oven
macam-macam dok cuba buat..heeheee....

4 singgah dan taip sket..

terbaik..bila nak htr ke meru?

REPLY

dapat 6 biji je..tu pun tak cukup...heeheee

REPLY

fuyoo sedap tu..mai pos ke kedah 2-3belas ketul :p

REPLY

sedapnyaaa.. nk kene beli oven jugak nehh

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates