Muffin Coklat Terapi Minda....

10:00 AM Sue Izza 4 Comments


Assalamualaikum....
Salam pagi selasa,wahhhh seronok pulak rasa tengok muffin menjadi..heeehee...walaupun tak secantik di kedai,tapi rasanya not bad tau..heeheee...penat-penat hampir seminggu kerja tak berhenti,almost a week tido kul 2 pagi,memasak juga la yang menjadi terapi Cik Ngah,walau pun bukan nak jadi chef,asal lepas tekak sendiri je pun....
Resepinya? Cik Ngah pun  try yang ada dalam internet je,nak try jugak klik SINI ye...
selamat mencuba..heehee....

bisik-bisik:
berbaloi beli oven
macam-macam dok cuba buat..heeheee....

4 comments:

  1. dapat 6 biji je..tu pun tak cukup...heeheee

    ReplyDelete
  2. fuyoo sedap tu..mai pos ke kedah 2-3belas ketul :p

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa.. nk kene beli oven jugak nehh

    ReplyDelete