Bila blog tak boleh upload gambar

9:56 PM Sue Izza 1 Comments

Assalamualaikum semua....
Fuhhhhh...berpeluh jap Cik Ngah bila nak up entry tapi tak bleh upload gambar,rupanya storage picasa dah penuh 1 GB.....
try tanya kawan-kawan Whatapss pun ada yang cakap check picasa takut ada gambar yang delete dalam blog tapi blum delete dalam picasa,dah check ,semua gambar pun ok...huuu
alih-alih google je la,belek-belekmterjumpa jugak tutorial tuk setelkan semua ni....
Alhamdulillahhhhhhh....kalau tak memang blog Cik Ngah tak de gambar dah lepas ni..huuuhuuuu
terima kasih berjuta lemonnnnnnnnn kepada tuan punya blog tu ye...entry dan tutorial anda sangat la bermanfaat....semoga Allah gandakan pahala dan kebaikan buatmu....
okeh ni Cik Ngah bagi link nya..... boleh klik SINI ye

bisik-bisik:
terima kasih banyak2 ye....
budimu ku kenang.....

1 comment:

  1. waaa.. fiza pun ari ni dh xleh upload..hihhii ni ikut tuto nih jap:)

    ReplyDelete