25 November 2012




Hai semua.....selamat berhari minggu....
Kebosanan melanda di hari sabtu ini,kerja half day macam biasa,cuma boring sgt,Mr D plak cuti ada kenduri di Bahau,tak de mangsa nak kacau...heeeheeee
Balik awal,habiskan masa kemas bilik yang macam kapal kena serang tu,gatal pi keluarkan semua baju dalam almari,audit la kononnnnn....
Pastu separuh jalan,dah malas....ishhhhh ishhhhh....
So,kudapan tuk petang sabtu ini....tu dia aihhhhh....strawberry cicah coklat,yummyyyyyyy.....memang maveles,tambah ngan jagung rebus yang montok2 gitu.....heeee tq fiza fantagiro ye...
Bisik-bisik:
Bila mau abis ngemas daaaaa....
Published with Blogger-droid v2.0.9

6 singgah dan taip sket..

amboiiii stoberi cekelat ambooiiiiiii

REPLY

kecut air liur tengok strawberry tu...

REPLY

jagung tetap menjuarai carta hidupku...nak jagung!!

REPLY

mrs.abi : kellassss mak
yanty : bukan kecut la,kecur...
Kak Ji ; dah abis masuk perut......heeheee

REPLY

wow..dah macam dato siti ek...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates