27 November 2012

 Selamat malam semua,
Haaaa...baru semangat update entry letak gambar heeheee...sib baik bleh setel...
Kisah tengahari tadi,tapi bermula di pagi hari datang keje,on mobile data kat phone sekali tak boleh,then try call,katanya kena bar,aikkkk...rasa macam dah bayar habis bil masa bayar sama ngan Mr D ari tu...ermmm,sekali check,mana dtang plak ni RM10.95 je yang outstanding 2 bulan,haihhh...ada la ni yang terlepas pandang,lunch hour bergegas ke The Mines,bayar bil umobile...

 Boleh plak Encik Bos antar mesej "kirim coolblog heliza helmi perisa vanilla satu" ahhh sudahhh...dah la tak penah beli lagi benda alah tu,tanya dia kat area mana,so gi la terjah ngan Mr D,dengan terpinga-pinganya,nak order apa ni...huuuuuuhuu..selambanya tanya budak cashier tu,perisa vanilla ngan coklat ada? sib baik ada...huuhuu...and sib baik cashier tu friendly sangat,malu i tau.....

 Nak naik eskalator terpandang plak takoyaki di sudut tepi,huh! apa lagi,layankan ajer tekak ngengada ni,boleh plak Mr D tanya kenyang ke makan benda ni,haipppp shut up!...follow ajer...banyak bunyi plak dia..heeheee....


menikmati Coolblog coklat di dalam kereta

 Memandangkan Mr D nak nasi juga (dasar perut stokin...heheee) singgah la jap kat Uniten,katanya nak cari nasi hujan panas yang beli hari tu,alih-alih dah habis...haahaaha...beli je la nasi beriayani....




lauk nasi beriyani yang sedappppp....

bisik-bisik:
hambik ko....
betul2 melayan selero..
aduiiiii....haahaahaa

4 singgah dan taip sket..

yg bulat2 tu ape ke nama eh.....alaaa lupa lakkk

REPLY

coolblog cekelat berpearl pujaan hatiku..heheee..

REPLY

sama la ngn bunda, suka cokelat coolblog pearl tu....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates