16 November 2012

Balik rumah cepat-cepat lepas temankan Mr D dinner,bila dapat tahu marathon 2 jam siri ni di tayang kat tv3....
Dah tengok dari siri 1,nyaris gak nak habiskan duit beli cd box nya....
Huuuhuuu....

Bisik-bisik:
Korang lak?
Apa siri tv kegemaran?

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 singgah dan taip sket..

ty tolong lyn utk mummy yg stuck kt hosptal sbb adik suspek denggi..smbil buat 1 entry. heee

REPLY

dh lama tak layan merlin,,,dlu aje layan masa mula2 kuar...pastu tak layan dh...mcm rugi lak tak ikut dri awal

REPLY

Baik tgk cite ni kan drpd layan supernatural tu....

REPLY

i suka tgk drama @ movie korea .... kalu nak ubat duka dgr zikir2 kat channel oasis....kalau tak pun tgk running man sure tak kering gusi

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates