Nasi Minyak House @ Presint Diplomatik,Putrajaya

6:37 PM Sue Izza 2 Comments



Assalamualaikum....
Apa khabar semua...huuuhuu...rasa lama lak menghilang and tak update blog...ada orang rindu Cik Ngah tak?...huh perasan...
ni cite khamis lepas,abis keje gi warta jap ngan Mr D,beli ubat dan vitamin...
balik tu di tambah dengan cuaca yang sejuk membuatkan perut cepat je laparnya...huuuhuu
memang dah aim kedai ni lepas Cik Ty dok update dalam blog dia...so nak try la jugak kan,pusing punya pusing,tak nampak pulak signboardnya,geram lak aihhh...
last time pusing lagi sekali baru la nampak,rupanya dah tak ramai orang and lampu papan tanda tu dah tutup,terus pegi tanya buka lagi atau tidak,Alhamdulillah still open....

Cik Ngah tak amik makanan berat sebab time tu perut ngengada sikit,so just order Mushroom Soup,Egg and Cheese dan air Cham.Mr D je order Nasi Hujan Panas Ayam Berempah dengan Radix Ais .
Pendapat Cik Ngah,harga berbaloi,makanan pun cukup rasa,kena la ngan tekak.
Review penuh boleh klik Cik Ty punya update ye...

bisik-bisik:
makan-makan-makan-makan----------> GEMUKKKK...
haahahahaaa....



2 comments:

  1. elakkan mkn mlm yer syg...nnt bdn u debab mcm i nie..payah nak turun taw

    ReplyDelete
  2. erkkkk...alamakkkk..tapi i just amik supper je...huuuu

    ReplyDelete