05 November 2012




Menu kami : NASI GORENG AYAM BEREMPAH,MEE LADNA





 
Tauhu Bakar




 Weheeeee...betul marathon update nih..heeheee...dengan niat untuk rekod diri sendiri..
Ni pulak cite ari Jumaat lepas,teman Mr D basuh keta kat area SOHO,Bandar Baru Bangi tu,ingat nak makan kat SOHO,sekali tutup la plak...

So,dah malas nak ke tempat lain,jalan je la ke kedai sebelahnya iaitu Rimbun Klasik.
Dulu-dulu rajin gak makan kat sini,tapi dah lama la,tak silap last datang setahun lepas gitu..heehee...
order pun menu-menu yang biasa je,yang penting Cik Ngah tak makan nasi jugak...dah malam pun..diet la sangatttt...
makanannya not bad,range biasa-biasa je,tapi Cik Ngah kecewa ngan Tauhu Bakar,tak macam bakar pun tauhu tu..huuuhuuu...

bisik-bisik:
Rindu nak makan tauhu bakar kat Kg Melayu Majidee
tak lupa rasanya sampai sekarang..huuhuuu
errrr...kat menu Rimba Klasik
tapi kat resit Rimbun Klasik...
aptb...


6 singgah dan taip sket..

Ty tak pernah pi kot ni , SOHO.. hurm...maybe pernah...

REPLY

laaa kita ingat restoran Puteri Rimba di Presint 9...

menu dap dap dap:)

REPLY

fiza agak lama dh xmake luar :p .. malam diet :p

REPLY

berdua lebih baik..cayalah gi makan2 gitu

REPLY

ni dah macam jalan2 cari makan..hehe..cer wat gaya rupa iqram dizly tuu..hehe

REPLY

ty; restoran biasa2 je...
kak jee : aminnnn...moga2 jafi kenyataan..
fiza ; okeh1 i jeles...
lini: errrr...heehee
mia : pencen iqram nanti..haahaaa

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates