Rimba/Rimbun Klasik @ Bandar Baru Bangi

6:54 PM Sue Izza 6 Comments




Menu kami : NASI GORENG AYAM BEREMPAH,MEE LADNA





 
Tauhu Bakar




 Weheeeee...betul marathon update nih..heeheee...dengan niat untuk rekod diri sendiri..
Ni pulak cite ari Jumaat lepas,teman Mr D basuh keta kat area SOHO,Bandar Baru Bangi tu,ingat nak makan kat SOHO,sekali tutup la plak...

So,dah malas nak ke tempat lain,jalan je la ke kedai sebelahnya iaitu Rimbun Klasik.
Dulu-dulu rajin gak makan kat sini,tapi dah lama la,tak silap last datang setahun lepas gitu..heehee...
order pun menu-menu yang biasa je,yang penting Cik Ngah tak makan nasi jugak...dah malam pun..diet la sangatttt...
makanannya not bad,range biasa-biasa je,tapi Cik Ngah kecewa ngan Tauhu Bakar,tak macam bakar pun tauhu tu..huuuhuuu...

bisik-bisik:
Rindu nak makan tauhu bakar kat Kg Melayu Majidee
tak lupa rasanya sampai sekarang..huuhuuu
errrr...kat menu Rimba Klasik
tapi kat resit Rimbun Klasik...
aptb...


6 comments:

  1. Ty tak pernah pi kot ni , SOHO.. hurm...maybe pernah...

    ReplyDelete
  2. laaa kita ingat restoran Puteri Rimba di Presint 9...

    menu dap dap dap:)

    ReplyDelete
  3. fiza agak lama dh xmake luar :p .. malam diet :p

    ReplyDelete
  4. berdua lebih baik..cayalah gi makan2 gitu

    ReplyDelete
  5. ni dah macam jalan2 cari makan..hehe..cer wat gaya rupa iqram dizly tuu..hehe

    ReplyDelete
  6. ty; restoran biasa2 je...
    kak jee : aminnnn...moga2 jafi kenyataan..
    fiza ; okeh1 i jeles...
    lini: errrr...heehee
    mia : pencen iqram nanti..haahaaa

    ReplyDelete