Ayam Golek Dara @ Nilai

8:59 PM Sue Izza 3 Comments

 Cerita malam new year lepas,my lovely cousin Cik Yan datang dari Shah Alam,ada urusan sikit,malamnya sempat la mengikut Mr D ngan kawannya pergi makan kat Ayam Golek Dara,first time nak try,kekonon makan2 sambut new year la...
Park kereta kat rumah Mr D,and naik kereta kawan dia,gerak lepas isyak,lokasinya Cik Ngah tak reti sangat nak terangkan just ingat lalu pekan Nilai Lama tu,then menghala jalan lama ke Seremban,alahhh senangnya refer je peta kat bawah ye...heeheee... (mahap lerr..memang jenis tak ingat jalan...)



 Ayam goleknya memang maveles...hingga menjilat jari kaki,memang sedap,makan ayam saja tak cicah sos pun dah sedap,kat situ juga ada nasi lemak,sate,char kuey tiaw,tapi baik la datang awal,kitaorg sampai dlm kul 9.30 tu pun dah nak habis....kalau tak silap kedai ni buka dalam kul 5 petang lagi.



  Boleh je kalau nak order sekor,setengah atau suku,ikut kemampuan korang yang nak makan la kan,harga tak ingat lak berapa sekor dalam bawah RM20 yang pasti (sebab bukan Cik Ngah yang bayar..heeheee)


my cousin yang sgt kenyang mlm tu~sori Cik Yan gambor hang blur..heehee

pose sengal~suka nau merosakkan gambo


ni lah kawan Mr D yang rekemenkan tempat ni,Pojie n wife,Ikin.
 Malam tu memang sangat mengenyangkan,nak try punya pasal,kitaorg order 2 ekor ayam,memang puas la,ratah saja pun sedap okeh....di tambah lagi dengan nasi lemak yang sambalnya memang maveles,and char kuey tiaw yang sedap juga....memanggggg full di buatnya...mengah terasa...heheee



yummyyyyy....

nasi lemaknya pun sedapppp.....

Pada sesapa yang nak try tu bolehlah refer alamat dan no phone kat bawah ni ye :

Ayam Golek Dara
Tepi Jalan Labu,
Batu 14,Nilai,
Negeri Sembilan.

Iwan : 019-2427584
Nizam : 012-2169024

bisik-bisik:
memang sedap
Insya Allah nanti nak pergi lagi....

3 comments:

  1. Oh bila Ty berangan nk pi Nilai xbawa. gi mkn sedap2. xadil!

    ReplyDelete
  2. wah cik ngah kalau pergi jalan-jalan cari makan tempatnya memang maveles lah...yg tengok ni je pun meleleh ayaq liuq...

    ReplyDelete
  3. ty : alaaaa..ni pun org bawakan la.akak tak ingat jalan....
    kak gee : apa lagi,gosok2 ar en hubby...heeheee

    ReplyDelete