Meraikan cinta Munir dan Haneem

12:57 PM Sue Izza 0 Comments

Assalamualaikum semua.....
Keboringan sendirian di office,bila kena tinggal selepas mengemas apa yang patut tuk pindah,huuhuuu...yesss lepas ni dah tak bekerja di Putarajaya dah...huuuhuuu...
Cerita weekend 2 minggu lepas (12 Januari 2013),meraikan pengantin baru,kawan sekolah Mr D (kawan Cik Ngah jugaakkk...heheee)
Lepas kerja terus gerak ke umah pengantin lelaki,kitaorang pergi ni kenduri belah lelaki,kat area Selayang Baru,okehhhh memang failed bab jalan,ikut je driver bawa..heeheee...
Sampai dah lewat,dalam kul 3 lebih,dah tak ramai orang,tapi pesen kawan2 Mr D ni memang suka datang lewat sebab nak duduk berborak macam kat kedai kopi and pengantin bleh join sekali...huuhuuu....


ermmmm kalau dah jumpa kawan2 dia...


pengantin dan kawan2....En Munir ni memang feveret colournya pink...heehee...sampai kawin pun nak pakai pink...


Paling best,masa datang tu lauk-pauknya still banyak,and panas lagi,bagus kateringnya,lauk pun sedap2...malu nak tambah,tapi memang sedap,lauk pauk kampung gitu.
Dah habis bergambar,gurau2,borak2,dalam kul 5.30 ptg baru la kitaorang beredar.
Memandangkan Mr D nak balik umah mak and Cik Ngah nak balik Shah Alam,so nak gi jalan-jalan la dulu,on the spot idea ajak Mr D jenjalan ke Mid Valley,dah lama tak merayau ke situ.Tak de la shopping apa pun,cuci mata je orang kata...heeeee... tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........

Salvatore Ferragamore-Incanto Bloom



 Cik Ngah terbeli jugekkkkk....dah lama sebenarnya cari perfume ni,kesnya masa beli Issey Miyaki Mr D dulu,dapat miniature 10ml perfume ni,terus terpikat,tu yang dok cari,sekali ada yang stok sale Krismas ari tu kat Jusco,apa lagi....heeheee...rewards for urself,apa salahnya kan?....

bisik-bisik:
Puas hati....

0 singgah dan taip sket..: