Farewell Dinner @ Steamboat D'kayangan

10:03 AM Sue Izza 2 Comments





Assalamualaikum semua....
Rindunya dengan blog ni,hari ni baru la dapat bukak blog yang terabai ni....huuhuuuu...dua tiga menjak ni kelam kabut sikit,dengan urusan pindah ofisnya,kenduri la...macam-macam hal,nak buka fb,blog or online pun terhad...semuanya nak di setup baru...permulaan baru di awal tahun,semoga perjalanan selepas ni akan lebih baik dan menggembirakan.
Sempena berakhirnya kontrak company Cik Ngah bekerja di Putrajaya,bos dengan bermurah hati belanja kitaorang staf site Putrajaya makan steamboat kat Shah Alam,bos kitaorang memang suka makan dan try makanan,dan selalu murah hati bawa staf,kekadang datang site ofis semata nak ajak makan.Mana la staf2 dia tak tembun...heheeheee...
Ramai gak la yang join farewell dinner malam ni,kebetulan habis kontrak di Putrajaya dan ada staf yang nak berhenti sebab dapat tawaran lain,so celebrate sekali la.
Mula2,semua terpikir,apasal la jauh sangat bos ajak makan ni,kalau tak sedap,kang tak berbaloi je datang jauh-jauh.Masing2 buka google maps takut sesat huuhuuuu...sib baik Cik Ngah dah biasa sikit area Shah Alam ni.Restoran ni dekat bawah apartment,senang cite tengok je peta tu,yang Cik Ngah pinjam dari blog Abg Ben Ashaari.
Bagi Cik Ngah berbaloi la makan kat sini,pilihan bahan steamboatnya banyak,siap ada kek,aiskrim,abc,makanan goreng2....semua buffet,tapiiiii Cik Ngah dah terpikat sengan kambing goleknya,memang mavelessssss.....dengan sos pencicahnya yang memang umphhhh....tak rugi datang (yee...saya peminat daging kambing hokkeyyyyy)......
Punya khusyuk makan,Cik Ngah la orang terakhir habis makan,then dok borak2 ngan bos dulu sebelum balik,thank you bos,semoga murah rezki dan bleh bagi bonus kat kami and belanja makan lagi...ngeeeeeeee......
Oh...lupalak nak tanya harga tuk satu kepala berapa.alahhhh senang call je tanya,nak buat reservation dulu pun lagi bagus,senang,nanti datang dah ada tempat...
Bisik-bisik:
Teringin nak datang lagi
Sapa nak ikuttttt?
Heeheeheee.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

  1. wah menarik

    jom dtg ke blog saya... ada segmen terbaru

    http://www.projeksosial.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  2. aduhhh...

    baca review dia...
    buat org terliur..!

    hehe..

    *adoiii..kambing tu...

    ReplyDelete