04 February 2013



Cerita 27 Januari lepas,walau lama biar tersimpan sebagai catatan dan kenangan.
Menghadiri kenduri akikah Nurfaqihah Qaisara ,anak kepada geng2 BFFSA Cik Ngah,Din dan Ikin..
Masa baby ni lahir dulu tak sempat datang tengok,sebab ,masa tu dia ke hospital,tu yamg datang jugak kenduri ni.Dah macam 4 5 bulan umurnya,suka betul cium dia,bau babykan memanggggg best.faqihah pun baikkkk sangat ngan auntie n uncle yang datang.Cik Ngah dok peluk2,alih2 tengok dah lena atas riba,haiyoooo ingat buai agaknya Cik Ngah dok tepuk2 dia...heheeeee....
Balik dari kendurinya sempat lagi singgah Seksyen 2 Shah Alam,pekena ABC Bubbles.....memang mavelessss....
Dok borak2 santai tepi tasik,agak awan dah mendung baru gerak balik...
Bisik-bisik:
Orang kata bau baby tu bau dari syurga
Wallahualam...
Tapi memang best cium n peluk baby
Tenanggggg je...
Published with Blogger-droid v2.0.10

2 singgah dan taip sket..

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates