Jalan-jalan Melaka lagi....

10:46 AM Sue Izza 1 Comments






Assalamualaikum semua....
Lamanya tak update blog..huuhuuu...ye la,tak de port yang boleh duduk tenang tuk update cite-cite terbaru,dengan opis tunggang langgang,dengan rumah pun serabut,urusan itu ini...huuhuuu
Semalam sempat plak meneman Mr D ke Melaka ,kenduri housematenya....Tahniah tuk Bob dan isteri.
Lepas kenduri,dok pusing-pusing cari jalan nak ke Pedas,Negeri Sembilan jap,nak hantar barang kawan Mr D,alang2 sempat singgah Pantai Klebang makan goreng pisang,sambil menikmati angin laut sepoi-sepoi bahasa,heeheeehee....then pusing2 pulak cari Coconut Shake Klebang yang femes ames tu kan...heeheee...
Then baru la,gerak ke Pedas,pastu baru la gerak balik je Putrajaya,masuk je highway,dia punya jem memang tak bergerak wooooo.....tengok jam dah pukul 8 lebih,kalau cam tu punya jem,kul brapa nak sampai,dengab tawakalnya,Cik Ngah buka je map kat tab,ikut jalan dalam kampung,amik exit port dickson,then amik simpang je rantau dan mambau,then follow je map,dalam 40 minit kitaorang dah sampai ke dengkil....,
Fuhhhh,dah macam treasure hunter plak...heeheeee
Bisik-bisik:
Failed betul dengan jalan kat Melaka...huuhuuu
Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

  1. wow lawonye cik ngah...nak2 ngan baju kaler biru tu...nampak ceria dan segar bugar mekar

    ReplyDelete