24 April 2013


Assalamualaikum semua......
Pagi yang agak segar dan ceria sebab semalam yang ceria...ehhhh..hehee...boleh lak cam gitu...heehee...
Okey,lets go dengan cabaran hari pertama :

Introduce,recent picture and 6 interesting facts about me.....

-Saya Cik Ngah ecehhh...masih single tapi not available haahahh...
-Gadis manis ecehhh heee berasal dari Kuala Lipis,anak kedua dari 5 beradik


thats my recent picture-snap minggu lepas....makin tembam

6 interesting facts about me :

-Sangat mudah tersentuh hati,tapi kadangkala boleh jadi seorang yang sangat keras hati
-Takut,geli dengan ular,sampai tahap boleh pengsan....erkkk
-Suka buat keputusan nekad dan on the spot,akibatnya pikir kemudian...huuhuuu
-Sangat tegas dengan adik-adik,tapi juga seorang kakak yg penyayang and overprotected...haahhaaa..
-Mudah marah dan mudah sejuk....ermmm agak baran jugak...
-Suka memasak dan.......makan...hahahahahaa

bisik-bisik:
Sorry ye,Cik Ngah rojak bahasa,adik-adik di bangku sekolah
ini tidak elok...oh nom nom nom nommmm....jangan tiru okeh!
Cik Ngah tak pandai sangat Bahasa Inggeris,maklum la sekolah sampai darjah 6 je
hahaahaaahaa.......

5 singgah dan taip sket..

ooo.. br kenal sape cik ngah..ekekeke.. nk buat kakak ipar angkat boleh? erkk..hihihihi

REPLY

i garangggggg tau,berani?....haahahaa...eh apa lak akak ipar,nak jadi adik ipar awak bleh?...adik lelaki kosong lagi kan?...hahahaaa...kim salam ek...heehee

REPLY

hamboiii kak sue! hahaha. nk repot kt tettttt

REPLY

amboi ada segmen apa pula yg 30 days ni???

REPLY

saja jerr...suka2...tak de idea nak update blog...heeheee

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates