Day 2 : Meaning behind my blog name

5:07 PM Sue Izza 1 Comments

Assalamualaikummmmm semuaaa....

Haaaa kan Cik Ngah dah cakapp,tak de nya nak update hari2 pun kalau buat 30 days challenge...heeheeehee..

 Ok lah,tuk hari kedua,maksud di sebalik nama blog.... Ermmmm....masa first buat blog ni ari tu,Cik Ngah tak terpikir pun nak bersungguh sangat buat blog,buat pun saja suka-suka tuk catatan diri sendiri je...so main bedal je la letak nama blog...heheeee... Masa tu just terpikir asal usul Cik Ngah dari hulu Pahang,orang kampung yang jauh dari hiruk pikuk kotaraya.... Anak gadis yang membesar di kelilingi hutan rimba,udara segar yang tidak tercemar,hutan menghijau saujana mata memandang..... So tercetua la nama PUTERI RIMBA tribute to my hometown....

 Bisik-bisik:

Minggu yang busy Minggu depan dah nak balik mengundi Selamat mengundi semua Jalankan tanggungjawab tuk negara ye....

1 comment:

  1. Sudilah kiranya Puteri Rimba menerima lamaran hamba untuk jadi adik ipar angkat .ehhh .hahahaha

    ReplyDelete