Lava Grill Burger Againnn...

1:59 PM Sue Izza 2 Comments


Assalamualaikum

Wahhh...mari menternak lemak lagi,heeheee.....Berlava Grill Burger lagi kamiiiii.... Dengan sapa? konpem2 dengan geng blogger kami la....korang memang best arrr...makan kaw2,pastu gelak tak ingat dunia,buat lawak nasib baik tak tersembur air...korang memang kan....haahaaaaa......


Burger ni Cik Ngah pernah review kat SINI dan SINI dulu,tapi sekarang yang kami datang terjah ni Restorannya,ermmmm cam mana nak guide korang ye....landmarknya cari Balai Polis Sri Serdang,Restoran ni depan kedai pakaian Hari-Hari....senang je...pusing2 area tu mesti jumpanya lah....


geng Kami,gambar tak clear sgt huuuhuu


Weeda,Fiza Fantagiro dan Cik Ngah


Qaseh Dalia dan Yanty



tu dia aihhhhh.....maveles


yummmeeeehhhhh.....



chicken grill....memang sedapppp....


garangnya qhaliffff...hehee..ngantuk sebenarnya tu....

bisik-bisik:
makannnnnnn
menternak lemakkkkk je Cik Ngah oiiii
exercise nya tak jugakkkk
heehee....

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

  1. pusing² ye kak gerenti jumpa erk. Hahahahaaha

    ReplyDelete
  2. nanti mai singgah lagi ek.....terima kasih sbb datang....

    ReplyDelete