Meraikan Cinta : Que Ahmad & Wani

1:47 PM Sue Izza 5 Comments

 Assalamualaikum semua....

Walaupun dah hampir seminggu majlis berlangsung rasanya masih sempat Cik Ngah dedikasikan entry ini untuk rakan Blogger Que Achmad dan mengucapkan Selamat Pengantin Baru,semoga cinta kalian ke syurga,dan tabah dalam membentuk keluarga solehah.

Majlis ni berlangsung pada 24 Mei lepas,Cik Ngah bersama rakan-rakan blogger iaitu MK Syahir,Qaseh Dalia,Mieza,Yanty,Najeeb dan Mawardi dari Grup Wasap Putrajaya berkonvoi 2 kereta ke Kelantan dengan tujuan utama untuk hadir di majlis ini.Entry Trip Jelajah Pantai Timur Cik Ngah akan up kan nanti,sabar ye.....

kami-hadiah kongsi dari group wasap blogger

Tak susahpun mencari rumah pengantin perempuan ni,kami hanya berpandukan application waze yang Cik Ngah install di tab je,heehehee....agak mudah jugak la menggunakan waze ni,walaupun Cik Ngah lama jugak tinggal di Kelantan tapi siyes balik sesekali boleh sesat woooo...sapa kata Kelantan tak membangun....jalan dah bersimpang-siur,sampai tersalah masuk simpang padahal dulu itu la tempat melepak.


dari jauh dah nampak banner ni-senang



ambil kesempatan bergambar dengan pengantin.....

tumpang pelamin ye Que,nak interframe jugak.....

semoga bahagia ke akhir hayat,semoga juga pershabatan kita terus erat hingga ke akhir...

tersenyum lebar sang pengantin,maybe lega majlis berjalan lancar
Majlis yang simple tapi Cik Ngah puji makanan nya yang sangat lazat,Cik Ngah bagi 10/10 bintang,menu semuanya makanan tradisional Kelantan,memang berbaloi la bawa rakan yang lain boleh merasa masakan kenduri atau bekwoh di Kelantan.Antaranya Sira Labu,Tapai,Gulai Kawah Daging,Kerabu Umbut,Acar dan kuih-muih Kelantan.

bisik-bisik:
Cik Ngah akan update entry perjalanan kitaorg nanti ye,sabar tau tunggu
akhir kata semoga Que dan Wani di berkati Allah dan layarilah alam rumahtangga dengan sebaiknya.
(nak nasihat lebih2 pun Cik Ngah belum merasa...huuhuuu)






5 comments:

  1. Bila pula la nak merasa nasi gulai kawah Mek Sue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allahhhhh kalau ada jodoh...

      Delete
  2. Senang eh kak sue pakai waze tu? fiza punya kadang2 dia ting tong laaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la,dia search pun elak jem...senanh la jugak,cuma kena pandai tgk jalan la....

      Delete
  3. hai cik ngah.....boleh berkenalan? hihihihihi

    ReplyDelete