31 May 2013


Assalamualaikum semua.....
Fuhhhh fuhhhh....berhabuk dah haa....sian blog ni lama di tinggalkan....heeehee
Biasa la tuannya mood turun naik,tu yang jadi camni.
Sebelum up entry story mory terbaru nak jugak tempek cite ni walau dah lepas lama,heeehee....setiap detik itu kan kenangan....
Ni Cik Ngah ngan BFFSA layan steamboat 11 mei lepas,on the spot punya plan kebetulan Cik Nurul datang sini,so apa lagi aktiviti makan2 la.....
Mulanya nak gi makan kat D'kayangan area stadium Shah Alam,tapi diorang nak plak datang area Kajang ni,so Cik Ngah on je la,lagi dekat kan.... so kami pilih Red Wok Restoran,dah banyak kali gak dengar kekawan makan kat sini,tapi tak terdetik lak nak try....
Lepas maghrib Cik Ngah gerak bawa sekali housemate Cik Zura and Cik Ros....
Sampai2 je memang ramai sangat orangnya,nasib baik dapat meja ,waiter tu plak tanya nak yg ada grill atau sup sahaja,kami pilih yang ada grill berharga rm33 seorang,yang sup sahaja hanya rm28 seorang.


Kak chik n mr nasrul menyediakan tempat grill

Dah lama tak duduk semeja dan borak-borak tanya khabar,happening pulak rasa,heehee....

tu dia aihhhh...penuh meja di buatnya....


yummyyyy....Cik Ngah suka yg bakar2 tu....



adik beradik....weeeeee


Cik Yan melepas rindu..heehehee....


kami-yang ada-....


sebelum dan selepas

Not bad la steamboat kat sini,yang penting seafood nya segar n ketamnya yang besar2..heehehhee....
apa pun kalau nak datang hari minggu better reservation dulu,takut ramai,google je la no phonenya,Cik Ngah tak de pulak sebab main terjah je.....

bisik-bisik:
haihhhhh la diet...huuhuu....


Published with Blogger-droid v2.0.10

1 singgah dan taip sket..:

Wah, besarnya udang tu...mesti sedap hehe...lupakan diet seketika bila makan kat steamboat

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates