Tempat baru lagi.....

11:25 AM Sue Izza 5 Comments

Assalamualaikum semua,salam Jumaat semua...
Sihat ke semua? Dah ramai ke yang balik kampung tuk mengundi...
Cik Ngah mungkin gerak pagi besok la,setelkan urusan rumah dulu....
Sebenarnya blur ni,tak tau nak update and nak tulis apa,hari kedua di tempat baru lagi,selepas 3 bulan di Nilai,Cik Ngah berpindah lagi,di tansfer ke bangi,yang untungnya lebih dekat dengan rumah,yang tak bestnya beban kerja makin banyak,dan klien tempat baru yang sangat, menjengkelkan dan menyakitkan hati,ermmmm....tak pe lah,bertindak mengikut arahan,i kan pekerja contoh,ecehhhhh....,
Ok lah,kepada semua,selamat balik mengundi,selamat bercuti,drive elok-elok,jangan ikut hati sangat di jalan raya.
Bisik-bisik:
Malasnya nak drive balik,tu la sapa suruh lambat beli tiket bas
Huwaaaaa....
Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Tak boleh mintak transfer ke nilai balik ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh,kat nilai tak de job pun,tak pe la,dekat ngan rumah,jimat minyak...

      Delete
  3. make ur self happy kak chue chue

    ReplyDelete
  4. hye... nice blog.. i dah follow u. i dulu pun tinggal bangi. dnt worry bangi sangat best!!

    ReplyDelete