17 June 2013


gambar sekadar hiasan
Okey,sambungan cabaran 30 entry heehee,hampir terlupa dah,sibuk sangat...heeheee

Cinta pertama orang kata cinta yang akan di kenang ke akhir hayat,tak kisah la sama ada pahit atau manis,cinta yang akan kekal di ingatan selamanya,walau rasa cinta itu dah tiada tapi akan terus di kenang,kan?

My First Love???
Cik Ngah pun tak tau,huuhuu..ada ke ekkk?..heehee... zaman-zaman sekolah dulu tak sempat nak bercinta2,lagipun i budak comot,budak lelaki tak heran..heeheee tak masuk geng gegurl2 cun ....

Lepas form 5,ada la jugak dok berjiwang2 dengan someone tapi jarak jauh,ermmm...nak kata cinta,Cik Ngah pun tak tahu adakah itu cinta,ermmm yang pasti ada sejarah pahit juga dengan 'dia',tak pe lah pengajaran hidup kan.sakit memang sakit tapi lama-lama dah kalis,bak kata orang alah bisa tegal biasa...
dah lama pun,cite zaman form 6 dulu,dah maafkan segalanya,pendek kata kalau jumpa boleh gelak-gelak ar...

Tapi penangan kenangan pahit itu,lama juga la nak bangkit kembali,lama jugak la menyendiri dan cuba bina kekuatan,Alhamdulillah sekarang dah ok,dah ceria happy dan gembira.
Walaupun rasa serik tu ada,dah pedihnya masih terasa,tapi dah boleh buka pintu hati tuk sesiapa yang sudi,heeheee.... Insya Allah,doakan Cik Ngah bertemu cinta sejati ye.

Bagi Cik Ngah prinsip dalam hubungan senang je,jujur,biar la pasangan nak curang,kita jangan curang sama,biar orang buat kita jangan kita buat orang.
Dan pengajaran untuk Cik Ngah,jangan terlalu mudah maafkan orang sampai kena pijak kepala.

bisik-bisik:
Doakan saya.


3 singgah dan taip sket..

InshaAllah Amin........ :-P nak buat jugak lah.. hihi

REPLY

insyaallah .. doakan yg terbaik utk kak sue:)

REPLY

Semoga hubungan yang ada sekrang akn berkekalan hingga ke liang lahad. heee

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates