29 July 2013


 Assalamualaikum semua....
Akhirnya berkesempatan update blog usang ni,selepas bergaduh besar dengan berukban yang sangat annoying ni ha...huh!
Ok2,teruskan cite,jangan kawan ngan berukban sengal ni...huuhuu...(terlebih tension dah ni)

Jemputan iftar pertama ramadhan ini,24 Julai 2013,Cik Ngah memenuhi undangan Abg Ben Ashaari untuk berbuka di MATIC,Jalan Ampang bersebelahan Saloma Bistro,diadakan di Padang Lanai.
Sebelum konvoi 3 buah kereta ke sana kami berkumpul dulu di KPT Presint 5 untuk cukupkan ahli.

melayan jem dengan ber camwhore sepuasnya...heeheee...tq Cik Ty jadi drebar kami
Kami sampai ngam-ngam nak berbuka,selepas mengharungi jem...huuhuu
Hidangan ala buffet yang di sediakan oleh Restoran Rebung milik Chef Ismail,siyes makanannya memang sedap,tapi memandangkan Cik Ngah terpikirkan baju-baju dalam almari yang makin mengecil,terpaksa la makan dengan berpada-pada...hahahaaa...

starter food yang di hidangkan di setiap meja,sangat sedap juga.....

packaging kurma yang sangat kena di mata Cik Ngah


bubur lambuk juga di hidangkan di meja untuk setiap orang
 Cik Ngah hanya berbuka dengan air mineral dan kurma dulu,dan terus mengajak Cik Ty solat maghrib dulu,haaaa....baru aman nak makan kan..heheee


 
sepinggan ini je yang Cik Ngah amik tau,nasi secoet,lebihnya ratah lauk

 Agak meriah jugak la kami malam tu,antara yang hadir semestinya Otai Ben Ashaari bersama isteri dan blogger cilik Qhaliff Iman,Fiza Fantagiro,Tiramizu,Yanty.my,Qasehdalia.com,Kakisembang,Que achmad dan isteri,Ujang-erti kehidupan bersama isteri,yana dan anak comel mereka Zafirah,Admin Fuh.my,Tinta Asyraf,Mawardiyunus,MK Syahir dan ramai lagi yang lain tak sempat nak berkenalan lebih rapat,yang Cik Ngah kenal dan nampak kelibat macam Penmerah,Yana Yassin....

geram tul ngan 2 budak comel ni.....


antara yang hadir

sangat geram ngan budak tomey ini...culik kang...haaahaa

blogger otai ,mk syahir,mawardiyunus,kakisembang dan tinta asyraf

ujang dan anak daranya zafirah

makan sambil berbual isu negara...heheehe....


tak larat nak gelak aih ngan diorang ni...

sambil makan2 kami di hiburkan dengan kumpulan Rabbani dan selepas itu ada upacara memberi duit raya kepada anak yatim
K.A.M.I
Selesai menjamu selera.ada pulak gimik bunga api dan pelita malam tujuh likur yang di pasang di kawasan padang tersebut,agak mengimbau kenangan la jugak...huuhuu.....

kami sebelum pulang.....
memang meroyan bila nampak kamera
 Terima kasih banyak-banyak kepada Abg Ben sebab sudi ajak kami dan kepada pihak penganjur atas majlis yang awesome makanan dan sambutannya....


 bisik-bisik:
Segan pun ada bila bergathering dengan blogger otai2 ni
Cik Ngah ni blogger cikai je...huuhuu...

3 singgah dan taip sket..

Ya Allah. Gambar gelak xcover cheq ttu pun buh ka. matila xda sapa mau dah kat cheq. Hahahaha..

Sejak bila domain Ty ber dot com kak?

REPLY

untunglerrrrrrr x hajokkkk


saya dah update jom terjah!

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates