19 July 2013


Buat tuk buka puasa semalam,first time try buat sebab kebetulan adik housemate  bagi pisnag muda dari kampung,nak tunggu masak lama la pulak...ermmm..so masak lemak je la,Cik Ngah guna resipi dari Pak Cik Mat  Gebu kita,blogger msakan tersohor tu,tq pcm..heehee..tapi Cik Ngah oter sikit ikut apa bahan yang ada la..huuhuu...Cik Ngah gantikan ikan kurau masin dengan ayam kampung,yang lain tu sama je.

Resepinya? tak yah la Cik Ngah tulis kan,tengok je Cik Mat punya versi ye,heehee
boleh klik SINI
Ok,selamat mencuba.

bsisik-bisik:
hari ni macam nak buat mee bandung la pulakkkk...
heeheee....dah jemu makan nasi...


Published with Blogger-droid v2.0.10

3 singgah dan taip sket..

Jemu dengan nasi ke nak diet sis? opsss kalau xcukup gula bukan makan dengan berbungkuih coklat cadbury tuk tmbh gula ye sis. LOL

REPLY

wuekkkkk...biar laaaaaa....haahaahaa

REPLY

tak pernah try...haaa... nak buat sendiri adalah malas....
:)

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates