20 August 2013





Assalamualaikum semua,Salam 13
Masih belum terlambat rasanya untuk Cik Ngah ucapkan Selamat Hari Raya ,masih dalam mood raya kan?...
Salam kemaafan dari hati tulus murni dari Cik Ngah untuk semua,mintak ampun silap dan salah selama kenal ye,di alam maya atau realitinya....
Tahun ni raya,tak sempat mana nak snap2 gambar bagai...mana yang ada je la,Cik Ngah2 hari sebelum raya,first time balik raya jalan lengang,semenjak balik drive sendiri....pukul 5 petang sampai rumah,memang ngantuk sangat2 la,sebab jalan lengang ,tengahari plak,dengan panas nya,ermmm..sib baik la tak terbabas...huuhuuu......


Jalan masuk ke kampung dari jalan besar

Raya pertama,
pagi2 ikut ma ngan abah gi Solat Sunat Aidilfitri,dan ke kubur,ziarah pusara ahli keluarga.


muka bajet suci..hahahaa...

ngan ma yang ngantuk...hehehehe....


budak2 baris depan masjid,nak amik duit raya....


ke kubur tok Ayah....

my younger sista...

my mum...muka boring tunggu drebar...huhuuu....

Dalam perjalanan balik sempat la singgah beraya di rumah saudara mara sepanjang jalan nak sampai umah tu,pastu balik rumah terus jadi bibik,dok dapur and layan tetamu,apa lagi tukar uniform arrrr...huuhuu....

Raya Kedua
Baru la nak melaram gi raya umah mak sedara kat Gua Musang,3 jam gak la dari rumah,sebab umah mak cik di Felda Chiku 3.

purple,biru.pink....huuhuu...


tengok ahli baru anak cucu mek minah,generasi ke 3,my anak sepupu

Raya ketiga
Ingat tak mau keluar,tapiiiii kena juga,bawa budak kecik ni buat teman,gi tukar bateri keta yang kong,fuhhh buat cuak je la,ingatkan rosak enjin..huuhuuu

seronok dapat mainan...haihhh...

eisya si mata bulat

seronok dapat tudung baru,tak mau bukak dah...
Itu je la pun cite raya,tahun ni tak ghairah mana nak snap gambar,asyik makannnn je,tukang masak ramai,request je nak makan apa..hehehee...antara menu,kambing golek.nasi hujan  panas,lontong,laksa lemak,ketupat palas dan macam2 la...so tak payah nak tegur kalau muka Cik Ngah makin bulat ye...huuhuu...

bisik-bisik:
sekarang musim open house lak
huuuhuu..harus gi jogging nih...



Published with Blogger-droid v2.0.10

4 singgah dan taip sket..

selamat hari raya cik ngah...

REPLY

selamat hari raya juga pn lini...

REPLY

camat ari raya budak mucuk...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates