15 August 2013


Rangkuman cerita Ramadhan yang tak sempat di ceritakan,ecehhh...macam ayat drama pulak..heehhee..

Iftar with blogger di Lava Grill,Sri Serdang

Antara yang hadir....

honey chicken wings...antara menu yang memikat hati


wajib ada burger bertingkek-tingkek...heehhe



lamb chop yang buat Cik Ngah rasa nak tapau bawa balik...


Antara menu lain,kari kepala ikan dan nasi.....

Iftar at Johny's,Alamanda....



hari-hari terakhir sebelum balik kg,sempat lagi beriftar ngan geng blogger lagi...
kali ni cik mieza pun join....


plan last minute,tak sangka 12 org gak hadir...huuhuuu
brader2 tunggu berbuka....


mee hijau cik ngah order..heheee....
Dah habis makan and borak2,semua pergi solat kat surau n berjumpa depan sushi king tuk salam2 raya,memandangkan otai kami abg ben ada di situ ngan family nya.Selesai sesi salam2 kekonon nak blah terus,tapi dek pujukan  Cik Yanty,tergoda gak nak try sushi king,okey fine Cik Ngah tak penah masuk pun..huuhuu...



seperti biasa,camwhore


qhaliff and daddy pun makan sushi..hehehe....



antara menu..siyes tak penah makan ni...hehee..


tempura katanyaaaa....hahahaha
Ok,Cik Ngah dah suka..hehehe...akan ku datang lagi nanti..heheee....

Iftar at Yanty's House


menu yang di hidangkan.. meehon singapore,potato salad...

bisik-bisik:
semoga bertemu lagi Ramadhan akan datang
dengan izinNya..aminnnn

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 singgah dan taip sket..

In Sha Allah nanti Raya Open House datang ye akak.. =D

REPLY

Wooo...meriahnya beriftar bersama geng2 blogger.

REPLY

insya allah,tgh memulihkan diri,sakit jasmani dan rohani...huuhuuu

REPLY

ngan kitaorg memang sentiasa meriah..heehee...next time join ye...

REPLY

walaupun ayam tu nampak rentung tapi ianya nampak lazat juga . haha

REPLY

sangat sedap sebenarnya..heehheee...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates