Bila sakit menguji

10:21 PM Sue Izza 10 Comments


Assalamualaikum.....
Satu hari ari ni Cik Ngah melepak je di rumah,tak daya nak ke mana-mana,sakitnya kaki hanya Allah yang tahu...huuuhuuu
Semalam sibuk ke hulu ke hilir mengikut orang,tak de la rasa sakit sangat,alih-alih balik tido and bangun dah beria sakitnya...

Dok pakai selipar ni kat umah,dengan harapan berkurang la sakitnya....

Dannnn bila dah melepak kat umah ni,kerjanya laparrrr je la,hehehe....asyik nak makannn je.... sib baik gi kenduri semalam,tuan rumah bekalkan roti jala bleh la buat makan sampai tengahari,so tuk dinner,masak simple2 je la.


Fish and chip for dinner malam ni....
Simple dan sedap,fish filet beli kat tesco kacang merah dalam tin,rebus kentang buat salad,siap! Hehehehe

Esok maybe mc je la,nak gi ngurut umah mak kat banting.

Bisik-bisik:
Sakit itu penghapus dosa kecil,
Ya Allah ampunkan aku....
Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments: