Mencabar Diri

12:35 AM Sue Izza 11 Comments


Assalamualaikum semua
Fuhhh fuhhh...berhabuk bersawang dah ke blog ni? aduiiii....huuhuu...
Akhirnya dapat gak curi masa tuk bersama blog huduh ni...tak pe la,utk tatapan sendiri gak...

Ermmm,cite 2 3 minggu lepas tapi nak up entry jugak,adoi la Cik Ngah ni,tak pe,biar la,nama pun blog i,suka hati la kan..hahahaa
Aktiviti yang tak di rancang,kekonon just nak keluar makan,tempat yang di tuju adalah Restoran D'Chiangmai Ikan Bakar di Puncak Jalil (ada entry restoran ni dalam blog ni ye)
Tapi memang tak de rezeki kami,restoran tu masih di tutup,lama betul cuti rayanya huuhuuu baru teringin nak makan ikan bakar hukkk...So perut dah lapar pusing2 jugak cari kedai lain akhirnya singgah di Restoran Warung Pak Ali,sebaris dengan restoran D'Chiangmai jugak...

Pok Jib yang kelaparan...huuhuu

mek qaseh balik keje,tapi ikut kami merayau..heheee...

eh ehh..double date plak..hiihiihiii
Selesai membuncitkan perut masing2,malam masih awal takkan nak balik kot..heheeee,masa nak datang tu ada ternampak lampu-lampu funfair,dah lama rasanya tak jalan2 kat funfair,dulu2 masa kat shah alam and mula-mula kerja rajin gak..hehee...so apa lagi,singgah la.


Kawasan ini ada downtown baru bukak,banyak jugak la gerai jualan ,so ada la funfair tuk menarik pelanggan berkunjung ke sini la agaknya,

nampak tak game kat belakang tu...haahaaa
Mulanya pusing-pusing just tengok2 je,alih-alih,siap tukar token tu,dah lama Cik Ngah tak mencabar diri main benda-benda macam ni,kalau muda-muda dulu (eh tua dah ke heheee) suka sangat,nak kata berani sangat tu tak la,tapi Cik Ngah ni pelik sikit,suka perasaan di waktu jantung berdegup kencang bila main game macam ni,lepas ni nak try kat Times Square tu,situ Cik Ngah tak penah masuk lagi,kat Genting dah pegi,and ada game yang Cik Ngah ulang 2 3 kali gak la..heehee....

mula-mula gelak-gelak lagi,pastu haaaa...jerit tak ingat dunia
Cik Ngah naik ngan Qaseh,Mr D ngan Najeeb,sekali dia gerak Cik Ngah ngan Qaseh sakan dok jerit,kata Mr D,dia dengar kitaorg dok jerit tapi alih-alih senyap,haahaa...bukan apa,penat nak jerit dah,so diam n tawakal je la..hahahaaa....

elehhh...diorg ni berlagak je macho,padahal kecut perut gak..hahahaa

Turun-turun je pening di buatnya...dah la makan dah kenyang...huuhuu...apapun Cik Ngah suka,dah lama tak rasa perasaan tu..heehe
release tension jap...rasa tercabut jantung...huuhuuu....

bisik-bisik:
nanti nak ajak Mr D layan roller coaster plak
hahahahaaa.......


11 comments: