Open House Blogger Aidilfitri 2013

11:52 PM Sue Izza 1 Comments

Assalamualaikum semua..
Ok,dah macam hapa je Cik Ngah tinggal blog ni,kejap ada kejap hilang..huuhuu...
Cik Ngah ni dah habis Syawal baru la nak update cite open house...huuhuu...
Raya tahun ni tak banyak sangat open house Cik Ngah hadir berbanding tahun lepas,so antara rakan blogger,2 rumah ni je yang Cik Ngah sempat hadir.

Open House Rumah Cik Mieza
Mula just nak singgah umah dia nak amik coklat,tapi memandangkan masih bulan Syawal,so suruh la dia buat open house terus untuk kami yang ramai-ramai ni..heeheee (bleh suruh2 plak kan...hahaha)

Cik Qaseh dan Cik Mieza


antara menu yang di hidangkan -mihun sup,thumbups,sedap.

spageti bolognese,eh mana kuah,ooo gi tambah kat dapur..hehehee..sedap woooo

Menu yang simple tapi sedap,dah cukup mengenyangkan perut kami dengan kuih-kuih raya juga.


antara yang hadir,blogger ujang sibuk tengok bola...hehehee...



Qhaliff Ben Ashaari dan Zafirah Ujang jadi tumpuan,Qhaliff memang aktif,bak kata bapanya bateri full
Keluarga Ujang dan Yana,Zafirah bad mood baru bangun tido...huuhuu


budak kena 'kerjung'(tak paham tanya org klate...heehhe)
dahnya makan tak mau minum air,tersedu kang...heheeh...
sedap wooo gomol si qhaliff ni,penuhhh je...hahaha


3 dara pingitan
Antara rakan blogger yang hadir Qaseh Dalia,Mawardi,Najeeb,Abg Ben sekeluarga,Ujang sekeluarga,Tinta Asyraf,Blogger Kaki Sembang,Cik Ngah dan Drebar (Mr D) heheheee....

Open House Rumah Cik Yanty Lee
Mulanya ingat majlis kecil-kecilan alih-alih meriah koooo..hahahhaaa....
Cik Ngah antara yang terawal juga sampai bersama Fiza Fantagiro dan Que Achmad,makanan pun belum di usik,huuhuu...tengok menu yang mummy Yanty sediakan fuhhhh memang mavelesss la...
mula2 malu2 lagi nak amik,tunggu yang lain datang dulu la...ramai2 baru best...hehehee....


jejaka-jejaka poyo

ketibaan Mr Presiden aka Ben Ashaari..hehehe

antara yang hadir....

menu yang terhidang acar,daging masak hitam,dalca dan nasi tomato,ada juga buah dan sate....

Qhaliff yang tak de mood sebab penat beraya ke Sedenak siangnya...huhuuu

anak dara,first time jumpa nick eima

hero-hero specky...heehee

kuih raya yang di ranggah waktu berborak....

ladiessssss...eh ada plak yang menyibuk....

ustaz asyraf aka tinta asyraf  yang terakhir sampai rasanya...heehee

Memang kecoh and meriah la di buatnya kat umah Si Yanty kali ini,ramai gak la geng blogger yang datang,tak sangka plak.

bisik-bisik:
kenangan manis with all of you....
tq sudi berkawan ngan saya
tq Yanty and mummy for maveles menu,
maaf takl dapat membantu sebab hari tu Ciuk Ngah pun terkejar2

1 comment:

  1. Tq juga sudi datang dan meriahkan rumah , mmg tak sangka meriah juga jadinya. Sedihnya tak dapat ke rumah Mieza. Dan TQ juga anggap Ty kawan dan selalu jadi kakak yang sporting. TQ so much.

    ReplyDelete