Piala Malaysia,Nilai 3,GM Klang : Minggu Busy

6:42 PM Sue Izza 4 Comments

 Minggu yang busy dari ahad lepas,bermula dengan gi tengok final Piala Malaysia di Stadium Shah Alam dengan BFFSA,berbaloi siap berhujan,Pahang jadi juara,apapun Cik Ngah sokong gak Kelantan...heehehhe,dua2 pun kesayangan,tahniah la Pahang dan Elephant Army....semangat betul....siap Cik Ngah boleh hafal lagu sorakan Pahang heehehee......

sebelum ke stadium ,sempat makan isi perut dulu di Ani Sup Utara

semangat woooo....heehehehe....

Isnin nya pulak Cik Ngah cuti sampai rabu,lepas amik cousin di Ktmb Serdang terus menuju ke Nilai 3 tuk misi mencari barang,barang apa? apa yang glamer di Nilai 3? yessss barang kawin la...heehheee...opssss bukan tuk Cik Ngah ye,i jadi wedding planner tuk cousin je,jgn salah faham k.....

Cik Qaseh sebagai co pilot...heheehhe

ini hanya suku je dari barangan kami beli...sampai full gak la viva Cik Ngah tu...huuhuu

Selasanya pulak,kami teruskan misi ke GM Klang,mencari lagi apa2 yang belum cukup,singgah pulak di Aeon Bukit Tinggi,dan seterusnya ke Plaza Alam Sentral,Shah Alam,then baru lah balik rumah...memang kepenatan yang amat sangat......

Cik Qaseh masih lagi menjadi peneman setia...heehee tq Qaseh

sempat singgah makan di Pulau Ketam Ikan Bakar Ekspress di Gm Klang,nanti Cik Ngah buat entry lain k

Rabunya pulak,pagi2 sebelum subuh Cik Ngah dah bangun,start keta menghantar adik2 manja yang nak ke event Tourism di Lembah Bujang,mereka perlu ada di Matic,Ampang sebelum pukul 6.45 pagi,so sehabis laju la Cik Ngah pecut vivaku itu...hehehee...risau budak2 tu kena tinggal pulak.Sib baik sempat...fuhhhh....

Khamisnya pulak masuk kerja dengan kertas dan fail bertimbun...huwaaaaaa....sapa suruh cuti lama2 kannnn???....

bisik-bisik:
penat tapi berbaloiiii....
namun masih ada yang belum setel,
tak pe,slow.....majlis pun bulan 12...


4 comments:

  1. xajak den pon xpo2 yg pasti PAHANG MENANG kah3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. gi pun orang ajak..huhuu...yerghhhh hogoh pahang hogoh....

      Delete
  2. terima kasih jadi driver litar sepang kami...

    ReplyDelete
    Replies
    1. litar sepang la sangatttttt.....sib baik sampai...hahahaha...

      Delete