06 December 2013

Dengan iniiiiii Cik Ngah akan melancarkan bisnes online Cik Ngah iaituuuuuuuuuuuu............




Cik Ngah dah lama sebenarnya nak start berniaga ni ,cuma sekarang baru ada kekuatan untuk memulakan,jemputlah singgah page BELLIZ SHOP ye...Cik Ngah jual murah-murah je,harga kawan-kawan,untuk permulaan ni Cik Ngah jual shawl dari Azzura Collection,ada halfmoon,ada shawl 2 tone...koleksi ni sebenarnya dari handmade housemate Cik Ngah,jahit sendiri,so kalau nak request colour pun boleh.Pada masa akan datang Cik Ngah bercadang nak tambah barang jualan bukan sekadar shawl,mungkin baju-baju tshirt,pakaian baby,dan macam-macam lagi.


contoh pemakaian shawl halfmoon basic


ini pula shawl 2 tone....

Oh ya,Cik Ngah juga terlibat sebagai sponsor hadiah untuk kontes U-Blogger yang diadakan oleh Mawardi Yunus di blog beliau,Cik Ngah akan sponsor sehelai tudung halfmoon basic.Untuk maklumat lanjut boleh klik gambar di bawah ye :






Jom,pakat2 join,banyak hadiah yang menarik menanti anda,jangan lepaskan peluang okey....

bisik-bisik:
doakan Cik Ngah sukses ye....




3 singgah dan taip sket..

wah sume hadiah bez2
yumida pun nak join jugak la
follower ke 338..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
http://umikasum.blogspot.com

REPLY

memang menarik dan semoga berjaya

REPLY

menarik hadiahnya.. singgah dan follow di sini.. :D

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates