Belliz Shop di Kontes U-Blogger

7:08 PM Sue Izza 3 Comments

Dengan iniiiiii Cik Ngah akan melancarkan bisnes online Cik Ngah iaituuuuuuuuuuuu............




Cik Ngah dah lama sebenarnya nak start berniaga ni ,cuma sekarang baru ada kekuatan untuk memulakan,jemputlah singgah page BELLIZ SHOP ye...Cik Ngah jual murah-murah je,harga kawan-kawan,untuk permulaan ni Cik Ngah jual shawl dari Azzura Collection,ada halfmoon,ada shawl 2 tone...koleksi ni sebenarnya dari handmade housemate Cik Ngah,jahit sendiri,so kalau nak request colour pun boleh.Pada masa akan datang Cik Ngah bercadang nak tambah barang jualan bukan sekadar shawl,mungkin baju-baju tshirt,pakaian baby,dan macam-macam lagi.


contoh pemakaian shawl halfmoon basic


ini pula shawl 2 tone....

Oh ya,Cik Ngah juga terlibat sebagai sponsor hadiah untuk kontes U-Blogger yang diadakan oleh Mawardi Yunus di blog beliau,Cik Ngah akan sponsor sehelai tudung halfmoon basic.Untuk maklumat lanjut boleh klik gambar di bawah ye :






Jom,pakat2 join,banyak hadiah yang menarik menanti anda,jangan lepaskan peluang okey....

bisik-bisik:
doakan Cik Ngah sukses ye....




3 comments:

  1. wah sume hadiah bez2
    yumida pun nak join jugak la
    follower ke 338..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. memang menarik dan semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. menarik hadiahnya.. singgah dan follow di sini.. :D

    ReplyDelete