Permulaan Tahun Baru 2014

3:17 PM Sue Izza 0 Comments


Assalamualaikum semua,
Dah 7 hari kita di tahun 2014,baru la Cik Ngah berkesempatan nak update blog,tak de sambutan beria-ria sangat,malam just keluar ngan Mr D pusing-pusing presint 2 nak tengok bunga api,tak lama pun,tengok bunga api,ngan persembahan festival lighting dan terus balik,dan menuju ke Alamanda,tak larat nak bersesak kat tempat ramai orang tu,aktiviti seterusnyaaa adalahhh layan movie la ngan geng2 Kelab Blogger Ben Ashaari,lagi best,malam tahun baru layan kung fu Jackie Chan : Police Story 2013..hehee

firework yang agak meriah sebab betul2 atas kepala Cik Ngah..hehehh

persembahan lighting festival di bangunan mahkamah presint 2
So,itu je la pun,tak de nak havoc-havoc merayau tak pasal-pasal dah,faktor usia...heheheh..baik balik tidur.Permulaan tahun baru yang biasa.

Tapiiiiii.....huwaaaaa.....
2 JANUARI 2014

nak gugur jantung ,bila nak kuar lunch tengok-tengok dah retak cermin kereta,kelam kabut call my mechanic...huuhuu,terus tak jadi lunch and gi tukar keta kat rumah Mr D dan terus pakai si goldie plak,takut nak bawa takut pecah berderai,alahaiiii .....tapi Cik Ngah positif je la,tahun baru kan,mungkin ada hikmahnya,mungkin ada yang Allah nak beri selepas musibah ini.Insya allahhh....


retak...huwaaaaaa
bisik-bisik:
sampai hari ni tak sempat lagi nak uruskan cermin keta ni,busy.
nasib baik ada insurans...hehehe
balik dari ipoh nanti la Cik Ngah uruskan...
~Terima kasih awak-sentiasa ada untuk membantu ( walau awak tak baca)
walau kita berbincang macam anjing dan kucing,terima kasih banyak dear~

0 singgah dan taip sket..: