19 March 2014

Rasanya belum terlambat Cik Ngah nak up entry SBB 2014 baru-baru ni yang berlangsung di Saloma Bistro,Jalan Ampang pada 8 Mac yang lalu,anjuran Denaihati Network.Satu pengalaman baru bagi Cik Ngah yang bergelar blogger newbie ni...heheh..ye la dapat hadir ke perhimpunan terbesar blogger yang menerima kehadiran hampir 350 blogger termasuk dari luar negara.Terima kasih sangat-sangat kat Abg Ben Ashaari a.k.a bos Kelab Blogger Ben Ashaari,sebab sudi bawa Cik Ngah dan rakan-rakan ke SBB2014 kali ni.Harapkan Cik Ngah daftar sendiri memang terkebil-kebil la jawabnya.

penaja utama SBB2014-suka lak black soy milk tu...
Perhimpunan ini di taja oleh penaja utama iaitu Yeo's dan penaja-penaja lain seperti Lazada,Ephyra,Al Ansar Health dan banyak lagi.Mereka ini la penyumbang hadiah-hadiah cabutan bertuah dan pertandingan yang diadakan.Memang meriah sangat perhimpunan kali ni.

Mulanya Cik Ngah malu-malu jugak nak tegur blogger lain,maklumlah ramai yang otai dan dah lama dalam bidang ni,tapi ingat pesanan Abg Ben,jangan malu,luaskan network.Apa lagi,dengan muka tak malu gi berkenalan ngan sapa yang sempat la,ramai wehhhh...mana yang sempat tangkap je la...heheheh...
Jom kita tengok gambar sepanjang Event ni ye :

sempat culik Kak Chik Ella,hehe selama ni jadi silent reader je blog dia,ni dah jumpa depan2..

Katanajeeb dan Bro Hasrul hassan

antara yang dok semeja,lupa lak namanya,tapi kad dah amik,heheh

geng semeja jugak~ternganga mulut Ujang tengok orang dapat hadiah heheh~
Ada juga persembahan muzik tradisional(Gema Selawat) dari kumpulan Riadah Cempulung,yang kalau tak silap Cik Ngah dari kawasan Banting.

persembahan muzik tradisional
Makan tengahari juga di sediakan,memang boelh angkat ibu jari la makanannya,memang sedap wehhh...yang paling best feveret Cik Ngah adaaaa,tau apa,kambingggggggg golekkkkk...walawehhh..tak makan nasi Cik Ngah di buatnya,memang ratah kambing je sepinggan sorang-sorang,heheheheh

amik ni je,tak banyak...hehehe

ok,my feveret,ni Cik Ngah makan sorang,pastu pau dr pinggan Qaseh lak heheheh
Ramai juga selebriti dan tokoh-tokoh yang di jemput bukan saj dalam bidang blog,antaranya Memey Suhaiza dan Norman Hakim selaku Duta Ephyra,Pn Rozita Ibrahim,pengasas Sendayu Tinggi yang memang jadi idola Cik Ngah,Zarul Umbrella,Blogger selebriti dan ramai otai-otai blogger lain yang sama-sama berkongsi ilmu dan tips dalam berblog.


Dan akhirnya jumpa gak Raja Selfie ni a.k.a uncle Gedek...otai ni..heheh

Ammar Yasir,Ujang Sengal dan Pendekar Berkuda (kalau salah tolong betulkan
maklumla,baru berkenalan)

antara yang hadir,errr yg kakak ni Cik Ngah tak sempat kenal,sebelahnya Najeeb,Ijam Nizam,Shukri dan
Mawardi Yunus

sempat la posing sat

ini dah start berposing giler2 skit..heheh...mula2 malu2 lama2 tak reti malu..hahahah

haaaaaa kan dah kata...heheheheh

SBB2014 kali ni juga mnemukan kami dengan YUYU ATIQA
salah sorang geng wasap KBBA Pantai Timur
Selain itu ,ada juga sesi "talk" dan perbincangan tips-tips dari Blogger terkenal seperti Redmummy,Zarul Umbrella,Hazman Fadzil,Ben Ashaari dan ramai lagi.Ada juga game yang diadakan oleh pihak penganjur iaitu Yeos,hadiah di beri untuk yang menjawab dengan pantas.Hadiah cabutan bertuah pun lumayan,ipad mini,iphone 5s dan macam-macam lagi.Sayang Cik Ngah tak bertuah hari tu...huuhuu..tapiiiiiiii tahniah tuk geng kitaorang iaitu Najeeb dapat phone motorola lagi....bestnyaaaa.....

bos kami berucap..heheheh

dengan kak redmummy

rombongan kami...heheheh....
blogger hazwan

dengan Pn Rozita Ibrahim

dengan duta Ephyra,satu nama 2 org berlainan...heheh...memey suhaiza dan norman hakim

dengan Ayu-Jean dan Nami Namia

dengan Bro Zarul
dengan Mawardi Yunus dan Boni Kacak,yg sorang lagi tak sempat nak interview,sapa tau nama
dia,bgtau kat komen ye...heheheh
Abg Ben cuba sembunyi kan daging kambing dalam pipi

dengan fazrol amer

susana meja pendaftaran,ramai woooooo.....

tu dia  yang hadir ,ni ada lagi tau yang tak masuk dalam gambar...huuhu..memang meriahhhh...

bisik-bisik:
Memang tak rugi la,sapa yang datang,surut jugak la name card Cik Ngah
heeehee...yg best selama ni Cik Ngah silent reader blog diorg akhirnya jumpa depan-depan.
Insya Allah kalau ada lagi nak pergi lagi la...
Tahniah untuk Denaihati Network,memang hebat.....
Terima kasih banyak jugak kat Qaseh,Mieza,and Najeeb,sudi teman Cik Ngah drive...hehehe..
jangan serik ye naik ngan Cik Ngah hahahhaha....

8 singgah dan taip sket..

Bestnya dapat jumpa blogger seluruh Malaysia f2f

REPLY

Miss you allllllllll....
bila dapat jumpa lagi niii....
uwaaaaa

REPLY

bestnya kak sue!
wish to join them one fine day. :)

-kbba pantai timur-

REPLY

meriahhnyer uolls.., ehHHee

REPLY

wah wah wahhh bestnya TT_TT nak gi jugkkkkkk hihihi

REPLY

Tu la ,segan lak ittew yg newbie ni huuhuu

REPLY

wah meriahnya di sana. tetiba yeop rindu... huhu

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates