12 June 2014

Aduhhhh tengok gambar ni terliur la pulakkkk huwaaaa....gambar apa? haaa meh kita jamu mata jap kat sini meh,ari tu la punya cite 2 3 minggu lepas rasanya,Abg Ben ajak pi makan kat Nilai,siap konvoi lagi haaa...excited nak tunjuk kami tempat makan yang best.

Tak susah pun nak cari,pakai waze senang je,sampai-sampai je,lorrr food court rupanya,target group kitaorang kali ni nak try Mee Udang D'Laila yang Abg Ben kata sedap ni.
Masing-masing pun order la ikut selera anak tekak sendiri kan,Cik Ngah order mee udang size L yang berharga RM10.

mee udang size L -RM10
Haaaa tu diaaa...puas hati,udangnya memang la terasa kemanisannya,ecehhh....ada gak yg saiz M dan ketam campur udang,terpulang la pilih je yang mana suka.
mee udang + ketam -RM15

mee udang size M-RM5

Lokasi nya senang je nak cari,berdekatan Giant Nilai,waze je MMA Santai Corner,dan cari kedai Mee Udang,konpem jumpa.

food court MMA Santai Corner
Mula-mula sampai kecoh borak,dapat makanan masing-masing diam mengadap mangkuk hehehehe...


excited woooo...


hambekkkk ko.licinnnnn....hehehehhe

sempat bergambar ngan ownernya,kak laila.
Tak pun kalau nak maklumat lanjut gi je kat FB D'LAILA SUPPOWER, tanya terus ngan ownernya...

bisik-bisik:
Cik Ngah bagi 5/5 bintang
mavelesssss....heheheheh




2 singgah dan taip sket..

Fuh! sedapnyeeeeeeeeee mee udang :D.

REPLY

perrrghhhhh udang diaaa. Belambak!!! Sedapnyaaaa. lama tak makan mee udang. Kat sini ada juga jual, tapi rasanya tak berapa superb. Sob!!! Nanti boleh makan kat sini sebelum puasa

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates