26 August 2014

Entry bergambar acara bambam kan badan sepanjang raya,heheeh...

1. Open House Ruby.My
Jemputan dari ruby,memang meriah,makan sedap2,tak jadi terus nak diet,dengan nasi beriyani,sup,dan karipap yang sedap hehehe...

pantang jumpa kamera

hujan renyai pun jadiii...

dengan Abe Que and family serta tuan rumah

adam ni kan,bleh dia cebik muka Cik Sue dukung dia eeeee...geram tol

2. Open House Ujang dan Yana.
Nasi lemak dan bubur sagu campur nangka yang sedap hehehe..Cik Sue menambah lagi ha nasi lemaknya,rupanya air tangan Zafirah tu kupaskan telur,patutla sedap heheheh...

Mikael anak bujang Dkna,sian dia ngantuk ha..heheheh

lepak kenyangkan perut di rumah Ujang

si Ean Rifqee yang kena gomol ngan Cik Sue sampai nangis hahhaha gerammmm

#Kelabbloggerbenashaari ralit tul akiff makan limau hehehhe
Abg Chik aka MK Syahir pun ada ngan wife,lama tak jumpa diorg.
3. Makan-makan Rumah Lan Careno
On the spot plan,dari rumah Ujang tetiba Lan offer datang beraya,Najeeb nak masak,apa lagiii heheheh...
Spageti cucuk sosej air tangan abg jeeb kita memang sedap,tak sangka pandai masak.Untunglaaa sapa yang dapat gittewww...



Gigih Jeeb masak...yummyyyy

tu diaaaaaa...yummyyyy siyes sedapppp...

 Cik Sue pergi ngan Qaseh and si kecik Dalia...first time bawa Dalia berjalan,sib baik ok.Nanti Cik Sue bawa lagi eaa...


mula-mula malu,dah dapat geng haaa lupa dunia,roboh umah Lan hahah

tu diaaa tukang masak kepenatan heheh

Fazrol and family

Kami #kelabbloggerbenashaari

terbaik layanan tuan rumah,siap buatkan air panas lagi.

bisik-bisik:
Banyak lagi open house Cik Sue pergi tak de gabar lak nak letak.
Adeh,balik umah timbang haaaa hambek ko,makin naik di buatnya
Errrr nanti kita zumba ek hahahhaa....



16 singgah dan taip sket..

meriahnyer korg beraya ye... syok kot klu dpt kumpul ramai2

REPLY

dah habis raya ni boleh dah buat zumba...hihi

REPLY

cik sue kannn...suka buat ean ngan ash nangis...wakakakakaka...

REPLY

Assalamualaikum dan salam singgah sini Sis...meriahnyer dapat berkumpul ramai2 time raya ni kan..salam kenal dan maaf zahir batin..

REPLY

Jelesnyaa tak dapat join you all. Maafkan ena. sobs sobs!!

REPLY

memang best,nanti join la ek...

REPLY

heheheh meriah ternak lemak

REPLY

ye ye kena start dah ni hehehee

REPLY

bhahahhaa gerammmmm....

REPLY

wsalam,last raya ari ni kan,selamat hari raya tq sudi singgah

REPLY

ena memang huh ...hehhehhee

REPLY

amboiii sakannyaa dya beraya....salam hujung syawal...follow cik sue balek..

REPLY

sy nmpak spagetti disitu...dah lama tak pekena spageti ...slm perkenalan sis

REPLY

semuaaa ida tak dapat join.. mak busyy like rosmahhh HHAHAHHA

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates