Ciri Ketulenan Produk Legacy Secret : B Vite

3:13 AM Sue Izza 12 Comments

Anda ada masalah kulit kering? Kulit kusam? Jerawat? Parut Jerawat? dan macam-macam lagi masalah kulit?
Ye Cik Sue ada masalah tu,terutama parut jerawat yang sangat degil entah bila nak hilang,haihhh...
Setakat ni jerawat dah kurang tapi parutnya susah benor nak hilang,kalau boleh kikis dah lama Cik Sue kikis tau,kulit pun kusam maklum la,dah meningkat usia kan...tapi Alhamdulillahhh Cik Sue jumpa satu produk ni,produk apa...ye B'Vite keluaran Legacy Secret ,alaaa syarikat yang sama dengan Harum Malam dan beberapa produk lain tu.

yeayyyy nak try produk ni,amik 2 botol terus

Produk ni memang di rumus khas untuk kulit-kulit yang bermasalah seperti Cik Sue ni.Produk ini di hasilkan dari bahan semulajadi seperti Delima,Anggur,Seaweed,Bilberry,Acerola,Aloe Vera,Epal Swiss,Ros Alp dan banyak lagi.Bahan-bahan ini memang baik untuk kulit.

Selain itu antara kelebihan B'Vite adalah :
1. Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
3. Membuat kulit cerah seperti semulajadi
4. Mencegah kulit dari kusam
5. Menyamarkan garis halus
6. Mmebantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis       halus, luka dsb.
7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
8. Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah             dehidrasi.
11. Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
12 Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
13 Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot




Tapi selain mengamalkan B'Vite ni kita juga kena rajin minum air kosong, paling minimum 1 liter untuk sehari. Selain itu, pemakanan harian pun kena jaga dan rajinkan diri pergi bersenam. Hasilnya, badan kita pun akan berfungsi dengan lebih baik dan mudah badan kita untuk menerima zat zat yang berkhasiat dari B'Vite.Bergantung juga badan seseorang menyerap segala khasiat bahan dalam B'Vite ni,so kena sabar ok,Cik Sue pun baru try dekat 2  minggu,nanti kita tengok hasilnya.



Untuk mereka yang mempunyai tona kulit yang benar-benar gelap akan mengambil masa sedikit mengikut individu (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu 3 minggu , amalkan pemakanan secara rutin) untuk hasil yang memuaskan.

Cara makan :
Waktu pagi : 2 sudu besar sebelum sarapan. Untuk kesan yang lebih cepat boleh makan 2 sudu besar di waktu pagi dan 2 sudu besar sebelum tidur untuk 3 bulan pertama.


sedap pulak rasa nya,Cik Sue siap buh dalam peti ais,sejuk2 lagi sedap

HARGA

Semenanjung: RM 33.00
Sabah Sarawak: RM 39.00
Brunei: BRD 18.00
Singapura: SGD 18.00

Oh ya! sekarang ni banyak betul yang suka buat dan meniru produk kesihatan tak kisah la produk apa pun kan,begitu juga produk syarikat Legacy Secret ni.Banyak keburukanya kalau kita makan produk tiruan ni,pastinya akan memberi kesan kepada kesihatan badan dan mungkin terkena penyakit akibat bahan-bahan tiruan itu.

Dengan itu,Legacy Secret telah mengeluarkan panduan untuk pengguna membeli produk orignal,bagaiman? meh Cik Sue terangkan :





1) PENGESAHAN MELALUI VISUAL
Lihat Perkataan "LS" dari sudut 15 darjah






2) PENGESAHAN MELALUI SENTUHAN
Cetakkan timbul yang dapat dirasai menggunakan jari.




3) PENGESAHAN MELALUI QR WECHAT
Imbas kod produk dan info yang diberikan




AMARAN KERASSSS!!!!

~ 1 QR kod hanya boleh di imbas sebanyak 5 kali sahaja

~Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan nombor telefon syarikat untuk pengesahan

~ WechatID: harummalam

Sekarang dah tahu kan,ciri-ciri ketulenan produk Legacy Secret ni? jangan tertipu ye.Selain dari B'Vite,produk lain adalah Harum Malam,Secret Laxing,Wira Malam dan lain-lain.Untuk penerangan yang lebih jelas dan info lanjut anda boleh layari link yang Cik Sue bangi kat bawah ni ye.

Youtube:


Fanpage Utama:


Fanpage Berkaitan:


Website:


bisik-bisik:
bukan la nak putih sangat pun,Cik Sue ni nak sangat hilangkan parut ni huuhuu....
bonus la kalau dapat kulit gebu putih kan heheheh...

12 comments:

  1. Wahhhh ..macam best jer produk ni ...tengok ramai blogger yang share ..boleh cuba la nanti ..Tq sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. try2 tapi beli yang original tau hehehehe

      Delete
  2. oouuwwhh...ari tu kasma puji ko...katanya suhaiza nmpk dah lain sgt...ye aku setuju dgn kasma. dulu muka kitakan spesis yg sama byk sangat parut jerawat...skang dh makin cantik.....nie rahsianya ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga rahsia lain,jaga makan n minum air banyak2 insya allah

      Delete
  3. BVite memang terbaik! Ena pernah cuba... memang tak ada jerawat.. lepas lama tak makan, tu muka macam tak terjaga.. kena konsisten makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn akak sebelum ni try harum malam dr syarikat yg sama,nni try bvite plak hehehhe

      Delete
  4. Good info..ank² dara sy setakat ni ok..tak taulah nanti..harap wajah dorang mentain gebus.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga makan n minum air kosong cukup ok la...ni nasihat doktor ni hehehhe

      Delete
  5. kak sue dah masuk dlm manis septemberrrr .hiksss :p

    ReplyDelete
  6. alaaa kalau nk putih ape salahnya kak sue kann kannn ;))

    ReplyDelete
  7. Sedap kan kak sue! Rasa strawberry tropica! Hehe

    ReplyDelete