Cabaran 30 Entry : Hari 1 : Foto Terbaru dan 5 Fakta Saya

melepak pas balik event

Bermula cabaran pertama,get set gooooo

5 Fakta tentang diri Cik Sue :

1. Kuat membebel hahahhaa....tapi perkara yang betul la,bukan suka-suka,masih terkawal heheheheh
2. Suka masak dan makan dan bagi orang makan heheheheh i loveeeeeee food.
3. Takut ular-jangan usik saya dengan binatang itu,boleh pengsan tau takkkkk...lempang kang haaa...
4. Suka beli dan baca buku dan majalah,tak sempat habis satu-satu ,heheheh...
5. Suka warna biru dan hijau,errr memang banyak baju warna itu heheheheh

ok done

bisik-bisik: 
suka-suka hilang boring hahahaha


68 comments

  1. tringin nak makan masakkan ksue hehe

    ReplyDelete
  2. diorang komen kaktiri..miza pon nak haiii kakak tiri

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahhaaaa yg ni tak penah kena rotan lagi ni heheehe

      Delete
  4. Seronok la mereka yg kejiranan dekat ngan sue. Nak pindah dok sana lah! Lalalalaaaa

    ReplyDelete
  5. Dgn pcl belum kenai betui², yg pasti Sue baik orangnya..baru sekali jumpa kat BGR , haha. Teruskan cabaran dan saling mengenali, kita family blogger! ; ..jap fakta no 4 tu, kalau pcl sebolehnya kena jadikan ebook, baru tak mengantuk masa membaca...thnks jemput pcl join game ni...bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...masih suka buku jugak,kalau start membaca makan pun lupa hehhehe...tq pcl

      Delete
  6. hihi... selamat berkenalan neksu... :P sha follow sini je... :)

    ReplyDelete
  7. heyyy...jgn bagi last mnt tau....semputtt kita menaip lelaju dlm keta.. hahahaha..
    yang pastiiiii.... KAKAK TIRI PALING OHHHSEMMMM!!!

    ReplyDelete
  8. huh nasib baik kt ruang komen ni xleeh attach pic. kalau tak nak try je bg gambo ular. eh larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. huhu tergelak2 bace komen2 tuk kaksue!
    kaksue mak tiri the best sedunia! haha fiuhh~ *flyingkiss*
    *like*

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaahhh tak sempat sambut flying kiss dia jatuh tengah laut selat melaka hahahhhaa

      Delete
  10. hahahaha nice. sme la suka masak :D

    sy ade join jugak tp yg 10hari je.. goodluck ye :D

    ReplyDelete
  11. ooo.... takut ulau rupernyer....

    ReplyDelete
  12. salam kenal..jalan-jalan singgah sini....hehehe....

    ReplyDelete
  13. memang kenalah dengan gelaran mak tiri tu...hik hik hik...

    ReplyDelete
  14. Hahaa yang kuat bebel tu tak dinafikan lalalalaa

    ReplyDelete
  15. Kuat bebel ya.. Patut la orang panggil Mak Tiri ya.. Hehe..

    ReplyDelete
  16. salam singgah dari mama...wah.. macam sama je tang kuat bebel tu... hikhik

    ReplyDelete
  17. hahhaa membebel tu terpi namanya..kan kann

    ReplyDelete
  18. Mak tiri mmg kuat bebel dan garang. Mahap mak tiriii :p

    ReplyDelete
  19. suka makan tu sama..tapi ahkak suka fink..ok tu tak sama baahahaha

    ReplyDelete
  20. ida tak pernah makan masakan kak sue.... masak lagi kak sue!!! ;p

    ReplyDelete
  21. kuat membebel? btol tu..hahahahaa kak sue

    ReplyDelete
  22. rasanya yang no.1 tu hampir sumer perempuan pon ado..hahahaaa..
    sebati ngan jiwa..

    ReplyDelete
  23. Tkut ular ehh... hmmm... hehhehhe... tunggguuuu...

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah and komen yer. Sempat jugak mamamyja menaip td. Heheh

    www.mamamyja.com

    ReplyDelete
  25. kuat bebel jgk ye..hehe..suka yg no2 tu..kan best duk sebelah rumah..blh dpt mkn free je..hihi..

    ReplyDelete
  26. manisnya kak sue..hehe..nanti nak usik letak ular plastik dalam kereta kak sue boleh? :p

    ReplyDelete
  27. samelah takut ular jugak. biar ular mainan pon. hehe

    ReplyDelete
  28. untunglah sebab pandai memasak. tapi biasalah..orang pompuan suka membebel.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. macam best je cabaran 30 entry ni...cenggana nak join nih?

    ReplyDelete
  31. suka masa yg best dngar tue.
    tengkiu ler sbb create cabaran nie.
    ada gak idea nk buat entry setiap hari lepas nie.

    ReplyDelete
  32. Hai Cik Sue! Salam perkenalan dari saya, Mieza..
    Datang sini untuk sahut cabaran 30 Days Blog Challenge nih.. Tapi lambat sikit update.. Baru start 1st day hari ni.. Huhu.. Jemput singgah kalau sudi.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  33. kasi cik sue ular nak? hihihihi..

    ReplyDelete
  34. Gua pon join gak......................

    Tak de adiah kan.

    ReplyDelete
  35. Nak datang rumah sue. Nak makan banyak2. muahahahhaa

    ReplyDelete
  36. wahh..kak sue slmt bekenalan..
    suka msk? nak rasa bole hiiii

    ReplyDelete
  37. Fakta nombor 3, 4 & 5 tu kan sama la ngan akak. hehe... Thanks buat cabaran ni. Syok woooo...

    ReplyDelete
  38. suka bagi org makan..hah masakkan tuk kite..ehhe

    ReplyDelete