01 September 2014

melepak pas balik event

Bermula cabaran pertama,get set gooooo

5 Fakta tentang diri Cik Sue :

1. Kuat membebel hahahhaa....tapi perkara yang betul la,bukan suka-suka,masih terkawal heheheheh
2. Suka masak dan makan dan bagi orang makan heheheheh i loveeeeeee food.
3. Takut ular-jangan usik saya dengan binatang itu,boleh pengsan tau takkkkk...lempang kang haaa...
4. Suka beli dan baca buku dan majalah,tak sempat habis satu-satu ,heheheh...
5. Suka warna biru dan hijau,errr memang banyak baju warna itu heheheheh

ok done

bisik-bisik: 
suka-suka hilang boring hahahaha


68 singgah dan taip sket..

Sebab tu la digelar mak tiri..

REPLY

Bab membebel 100 persen haha

REPLY

tringin nak makan masakkan ksue hehe

REPLY

diorang komen kaktiri..miza pon nak haiii kakak tiri

REPLY

Seronok la mereka yg kejiranan dekat ngan sue. Nak pindah dok sana lah! Lalalalaaaa

REPLY

Dgn pcl belum kenai betui², yg pasti Sue baik orangnya..baru sekali jumpa kat BGR , haha. Teruskan cabaran dan saling mengenali, kita family blogger! ; ..jap fakta no 4 tu, kalau pcl sebolehnya kena jadikan ebook, baru tak mengantuk masa membaca...thnks jemput pcl join game ni...bagus.

REPLY

hihi... selamat berkenalan neksu... :P sha follow sini je... :)

REPLY

nak kena cubit ke hhhaahhaha

REPLY

tuk sesuatu yang berbaloi je hahahhaa

REPLY

olooo oloooo nanti eaaaa...hehehehhe

REPLY

hahhaha korang memanggggg

REPLY

hahhaaaa yg ni tak penah kena rotan lagi ni heheehe

REPLY

hehehe...masih suka buku jugak,kalau start membaca makan pun lupa hehhehe...tq pcl

REPLY

nek? heheheh salam kenal ye

REPLY

heyyy...jgn bagi last mnt tau....semputtt kita menaip lelaju dlm keta.. hahahaha..
yang pastiiiii.... KAKAK TIRI PALING OHHHSEMMMM!!!

REPLY

huh nasib baik kt ruang komen ni xleeh attach pic. kalau tak nak try je bg gambo ular. eh larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

REPLY

tqqqq hahahha nasib larrrrr hahaha

REPLY

nak kena lempang ke grrrrr....huh

REPLY

huhu tergelak2 bace komen2 tuk kaksue!
kaksue mak tiri the best sedunia! haha fiuhh~ *flyingkiss*
*like*

REPLY

hahahaha nice. sme la suka masak :D

sy ade join jugak tp yg 10hari je.. goodluck ye :D

REPLY

ooo.... takut ulau rupernyer....

REPLY

salam kenal..jalan-jalan singgah sini....hehehe....

REPLY

Teringin nak makan masakan sue :)

REPLY

memang kenalah dengan gelaran mak tiri tu...hik hik hik...

REPLY

Hahaa yang kuat bebel tu tak dinafikan lalalalaa

REPLY

Kuat bebel ya.. Patut la orang panggil Mak Tiri ya.. Hehe..

REPLY

salam singgah dari mama...wah.. macam sama je tang kuat bebel tu... hikhik

REPLY

hahhaa membebel tu terpi namanya..kan kann

REPLY

Mak tiri mmg kuat bebel dan garang. Mahap mak tiriii :p

REPLY

suka makan tu sama..tapi ahkak suka fink..ok tu tak sama baahahaha

REPLY

ida tak pernah makan masakan kak sue.... masak lagi kak sue!!! ;p

REPLY

Jangan bebel kat i please. Hehe

REPLY

kuat membebel? btol tu..hahahahaa kak sue

REPLY

mak tiri...adeh..habislah..hehehe

REPLY

rasanya yang no.1 tu hampir sumer perempuan pon ado..hahahaaa..
sebati ngan jiwa..

REPLY

Tkut ular ehh... hmmm... hehhehhe... tunggguuuu...

REPLY

Salam perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah and komen yer. Sempat jugak mamamyja menaip td. Heheh

www.mamamyja.com

REPLY

kuat bebel jgk ye..hehe..suka yg no2 tu..kan best duk sebelah rumah..blh dpt mkn free je..hihi..

REPLY

manisnya kak sue..hehe..nanti nak usik letak ular plastik dalam kereta kak sue boleh? :p

REPLY

samelah takut ular jugak. biar ular mainan pon. hehe

REPLY

alaaaahhh tak sempat sambut flying kiss dia jatuh tengah laut selat melaka hahahhhaa

REPLY

yeayyy suka masak,goodluck juga ye..

REPLY

ye laaaa.....boleh pengsan tauuuu

REPLY

wekkkk terapi tu tau takkkk hahaha

REPLY

mati laaa lekat gelaran tu hehehhee

REPLY

pembebel berjaya hahahhaa

REPLY

untunglah sebab pandai memasak. tapi biasalah..orang pompuan suka membebel.

REPLY
This comment has been removed by the author.

macam best je cabaran 30 entry ni...cenggana nak join nih?

REPLY

suka masa yg best dngar tue.
tengkiu ler sbb create cabaran nie.
ada gak idea nk buat entry setiap hari lepas nie.

REPLY

Hai Cik Sue! Salam perkenalan dari saya, Mieza..
Datang sini untuk sahut cabaran 30 Days Blog Challenge nih.. Tapi lambat sikit update.. Baru start 1st day hari ni.. Huhu.. Jemput singgah kalau sudi.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

REPLY

Geli dengan menatang ular..

REPLY

kasi cik sue ular nak? hihihihi..

REPLY

Gua pon join gak......................

Tak de adiah kan.

REPLY

Nak datang rumah sue. Nak makan banyak2. muahahahhaa

REPLY

wahh..kak sue slmt bekenalan..
suka msk? nak rasa bole hiiii

REPLY

Fakta nombor 3, 4 & 5 tu kan sama la ngan akak. hehe... Thanks buat cabaran ni. Syok woooo...

REPLY

suka bagi org makan..hah masakkan tuk kite..ehhe

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates