10 September 2014

Wahhhhh,kemain soalan,keje nak selongkar rahsia orang je ko kan Cik Sue? mana ada,ni la namanya cabaran,berani atau tidak anda memenuhi task kan.Haa Cik Sue pun buat la,bukan suruh orang je.Handbang Cik Sue ni selalu la kena perli sebab berat,tak tau la apa yang beratnya,padahal barang tak banyak mana pun,biasa-biasa je.

Sama je macam orang lain,benda-benda asas kan,jom kita jalankan edisi siasat :P

haaaaaa tu je pun

Apa dalam handbag Cik Sue :
-Beg mekap


Haruslah sebagai perempuan,wajib ni,penampilan diri kena la jaga,sepanjang hari ke sana-kesini dan bertemu beragai orang kan,cuaca yang tak meentunya,panas lagi,hujan lagi.Bukan la nak melawa beriya sangat,cukup nampak kemas dan sedap mata memandang.

-compact powder Farmasi
-foundatin Farmasi
-eyeliner
-minyak wangi
-losyen
-ketip kuku
-lipstik
-cermin (hadiah dr gui lin)


-Dompet aka Tab Pouch
Beli yag besar ni senang,kalau nak keluar dekat-dekat atau tak perlu bawa handbag boleh buh tab dalam ni,senang,pastu bawa kunci,jalan je.

-Power Bank dan Kabel Charger
Okeh.zaman sekarang ini penting,kang phone abis bateri naya je,dah la kekadang keluar rumah dari pagi lewat malam baru balik,keje la,aktiviti la,lepak makan la,so powerbank la penyelamat.

-Phone dan Tab
Ye saya pakai nokia murah yang bukan smartphone pun,kenapa,sebab nak pi site saya tak bawa tab tu,lagipun nokia ni tahan bateri 3 4 hari tak caj pun tak pe.Tab tu pulak untuk serve internet dan wasap segala.

-Broadband maxis
Ini ofis punya sebenarnya,tapi Cik Sue yang pegang,so sentiasa ada dalam beg,tak boleh letak kat opis,bahaya.

-Note Book,pen,marker sharpie
Penting untuk catatkan apa-apa bila ada site visit,atau tiba-tiba bos bagi arahan penting bila keluar lunch sama-sama.

-Name Card Blogger
This is my card,poyo je kan,Ye la kita bukan blogger retis seua orang kenal,so kena la bawa kad ni kema-mana je,senang nanti.

-Pendrive
Yang ni pun penting,nak simpan gambar ke ,dokumen ke,samada kerja atau blog.

bisik-bisik:
Haaaaa tu je la,korang pulak apa yang ada dalam handbag korang tu.

7 singgah dan taip sket..

Hee comel je barang² kak sue.. :D

REPLY

Wahhhg macam macam hadoooo.. eh eh ena pun guna beg ephyra tu tapi ena letak barangan ubatan disitu

REPLY

make up xpernah lekang kan.. hehehe

REPLY

Kita sama ada note pad dengan pen.. *hi5*

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates