13 September 2014


Okeh,teruskan cabaran dah hari ke 13 ni,Blog-blog kegemaran ni banyakkkkkkkk haihhh,napa la mintak 5 je hehhee...selain dari Blog Cikgu saya ni,Blog Tukang masak ni,Blog Bff ni dan semstinya geng KBBA ,antara blog yang Cik Sue gemar masuk dan baca adalah : 




Kekadang tergelak sendiri baca komik2 spontannya,memang release tension baca blog dia.




Blog masakan dan resepi tapi lebih terpikat dengan teknik fotografinya,yang tak lapar pun 
rasa lapar jugak hehehhe...payah nak keluar kalau masuk blog ni.





Zulfikar ni memang suka mengimbau kenangan tau,kekadang berdekah ketawa dengan cerita 
nostalgianya,tapi dia dah jarang2 menulis,busy benor dengan biskutnya.






Errrr tak tau nak describe macam mana tapi suka baca tulisan dia.






Blog Cik Ina yang banyak memberi inspirasi,banyak nasihat,ilmu dan motivasi di dalamnya.


bisik-bisik:
kalau nak senaraikan banyak lagi sebenornya tapi ngantuk dah hehehhehe....




6 singgah dan taip sket..

teruskan cabaran..gud luck! btw done folo sini..

REPLY

Tak pernah lagi masuk blog dorang.. nak terjah la.. sedap sedap tajuk blog dorang

REPLY

mcm best je blog2 ni...nak try baca lah...

REPLY

terima kasih sue....hehhee...ingat lagi awak bising ari tu pasal lini x update blog.....

REPLY

tak kenal lagi lah dorang, nak terjah..

REPLY

pertama ka li nampak blog diaorang ni

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates