14 September 2014

Fuhhh,jauhnya tertinggal,gigih mengejar ni,okeh task hari ke 14,errrr masalah betul bagi Cik Sue ni,sebab kasut dan handbag adalah dua benda yang menjadi masalah untuk Cik Sue.Kenapa? sebab saya payah nak beli kasut banyak jenis macam orang lain,huuhuu,jenis pakai sampai jahanam yang satu itu,then baru beli lain.Tak suka tukar-tukar kalau boleh nak satu kasut yang boleh di pakai ke mana saja dan sesuai untuk smeua majlis,boleh? 

beli kekonon nak pakai pi opis,tapi pakai 2 kali,simpan kat rumah
Dulu-dulu zaman kerja di Opis di Kelana Jaya ,dok dalam opis je,memang suka melawa,dengan kebaya dengan high heels,tapi semenjak masuk bidang asal ni,memang dah jarang nak melawa,dah jadahnya pulak buat site visit nak pakai high heels kan? aje ke gila,mau tersungkur dalam longkang nanti.Safety boot je la lekat kat kaki,kat opis selalu kalau tak kemana-mana selipar jepun je sarung.
Sekarang pegi mana-mana pun kalau bukan majlis formal,sandal getah je la Cik Sue sarung,senang nak drive keta.

errrr yang ni wajib ada,tuk aktiviti sukan dan outdoor,ada
sneakers satu lagi tapi dok dalam kotak jarang-jarang pakai.

ermmm kasut sarung heels rendah,pun sama pakai 2 kali simpan,ntah
bila nak pakai lagi
Haaaa,itu je la cerita kasut Cik Sue,satu lagi sekarang dah tak bleh lama-lama pakai high heels,maybe badan dah makin comel sakit pulak tumit kita ni,so kena la sedar diri ye tuan-puan,haihh.Ada sesapa nak hadiahkan kasut tak? heheheh

4 singgah dan taip sket..

kotak pun ada lagi,
memang jarang pakai nie.
shark dh dpat kasut mmg dh buang kotak tue.
heheh.

REPLY

sama la kita cik sue....pakai kasut sampai jahanam pastu baru beli yg baru

REPLY

simpan dlm kotak lagi tu.. kalau anis, dh melayang dh kotak hilang ntah kemane..huhu

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates