Cabaran 30 Entry : Hari 24 : Rumah Impian

9:00 AM Sue Izza 1 Comments

Masih meneruskan walau benar-benar dah lewat,apa ada hal,kita buat dia kan heheheh...

Ermmm rumah impian? Memandangkan Cik Sue study Architecture ,so ada pilihan untuk design dan drafting drawing rumah sendiri,impian juga suatu hari nanti di tanah sendiri nak design rumah impian.Yang lain dari yang lain,biar kecil tapi ada jiwa cewahhhhh...biar penuh kasih sayang dan rahmat Allah.

Tapi Cik Sue ada elemen yang wajib ingin di serapkan dalam rekabentuk rumah Cik Sue nanti,semstinya elemen air dan pokok hijau.Sangat suka keadaan nyaman dan oksigen yang banyak,relaks dan tenang.Rumah kan tempat rehat,bersama keluarga.Dan yang pasti dapur yang lengkap untuk hobi memasak saya semestinya.








Haaaa amacam rumah impian Cik Sue,tenangkan? ala-ala cottage house tuk percutian gituuu..
Oh ya ada satu tempat percutian yang best dan ada elemen rumah impian Cik Sue,dalam Malaysia je tau,tapi sewa dia agak laaaaaa huuhuuu tapi kalau nak honeymoon ok kot,memang tempat yang caantik,try klik LINK ni.

bisik-bisik:
Impian je pun,kalau dah dengan family dan orang tersayang ,rumah biasa-biasa pun rasa tenang juga bila penuh kasih sayang kan.
Nak beli rumah sekarang? urmmmmmm mampu tengok je laaaaa uwaaaaa....


1 comment:

  1. Bertuah badan kalau dapat memiliki rumah seperti yang diidamkan.

    ReplyDelete