06 September 2014


Ye,inilah hidangan dinner awal Cik Sue,makan selepas solat maghrib,apa ni? Ye inilah menu di Restoran Asam Pedas,Bangi ,Cik Sue pernah cerita di SINI ,sila klik untuk baca ye.

Apa menunya?

Nasi putih
Asam pedas pari
Ikan pekasam lenggong goreng dengan bawang dan cili
Tauge goreng ikan masin
Teh 3 layer
Soda cincau
2 air suam

Pagi tadi dah keluar ngan Cik Qaseh pi Halfest kat MIECC,Mines konon-konon nak lunch ngan dia.Dia pulak kata kenyang lagi dan bergegas balik sebab nak masuk keje pulak.Lepas hantar dia balik rumah,memang tak lunch,tertido sekejap,terbangun mandi dan solat Asar,dapat call dari Mr D ajak dinner,apa lagi,bagai kelaparan di beri pinggan ayam golek la ngeeeee.

itula kisahnyaaaaaa....

Oh ya,sekarang kalau makan kat kedai Cik Sue dan Mr D memang akan order air suam segelas sorang,kena minum air putih/air jarang/air masak banyak-banyak,wajib!

bisik-bisik:
Cik Yanty la ni ngajor makan kat kedai ni
dah tersuka asam pedasnya.
tq la mucukkkkk....

19 singgah dan taip sket..

Jahatnye menu dia..
Bab perkasam tu terus terliur..
Tringat makan di kg beng dulu

REPLY

Yummy sedapnyer... jemput komen blog mamamyja

REPLY

Aduhh..nampak makanan ni bertambah lapar di tengah malam..btw Lyna singgah sini kak...

REPLY

nasi dia dlam daun pisang la... mesti sedap asam pedas tu...

REPLY

ooo... makan berdua.. ingat makan sorang.. hihihi...

REPLY

K.su makan sorang2 ke ni??

REPLY

Sedap kan kat situ. Sebabnya ada ikan pekasam kan.. Lama dah xpi... Cuba kalau xminum air gula2 , air suam je.. ni nak ajar lagi satu tips.. hahaha

REPLY

ohoooiii..sedapnya kak su.. sama la nik pun.. kena ada air masak jugak..

REPLY

asam pedas??? sedapnyeee...

REPLY

Boleh try makan kat situ laa nampak gayanya! :)

REPLY

dah lama x buat asam pedas ikan pari...

REPLY

Sedapnya... bila entah dapat ke situ :)

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates