Gaun Perkahwinan Angelina Jolie Yang Unik

11:33 AM Sue Izza 8 Comments

Korang dah tengok gambar perkahwinan Angelina Jolie ngan Brad Pitt?,cantik kan gaun dia.Unik sebenarnya gaun dia ,apabila coraknya di lukis oleh 6 anaknya.Majlis perkahwinan yang diadakan di kediaman mereka di Correns,Perancis itu mendapat sentuhan perancang perkahwinan cilik iaitu anak-anak mereka sendiri.Memang unik.

ahahha comel je anak-anak dia conteng....

Fakta perkahwinan Angelina dan Brad

1. Tiada muzik dalam majlisnya,tetamu dan pengantin lelaki yang mendendangkan lagu perkahwinan mereka.
-jimat belanja bayar penyanyi dan band hehehhe...

2. Brad tidak tahu design pakaian Angelina ada lukisan anak0anak mereka


keluarga brad-angelina
3. Anak-anak semuanya mempunyai tugas tertentu dalam majlis ini,dari flower girls hingga menyediakan hiasan  majlis.


4. Aksesori yang pelik,Brad terlupa tali leher dan meminjam dari anaknya,Silo dan Knox anak mereka memilih topi pelik yag di pilih sendiri.Knox juga memilih topi retro kapten.




5. Angelina dan Brad mengamalkan "kitar semula" ,Angelina memakai barang kemas dari koleksi yang sedia ada,Brad pula memakai pakaian pengantin padanan dari koleksinya sendiri yang sedia ada.Jimat!



6. Majlis mereka tidak menyediakan door gift kepada tetamu dan tetamu juga tidak perlu memberi hadiah,malah hasil dari sumbangan untuk gambar perkahwinan di dermakan untuk kerja amal.



7.Tiada bulan madu-sehari selepas perkahwinan mereka berangkat ke Malta untuk mengarah dan berlakon "By The Sea" bersama-sama,bulan madu dan bekerja dalam masa yang sama.





bisik-bisik:
ringkas je perkahwinan diorang
nak buat ringkas-ringkas juga la tak penat
huuhuuu....
Harap-harap dipermudahkan

8 comments:

  1. amin...semoga dipermudahkan Cik Sue....buat yg mana wajib jer....nak pertolongan call aku ok

    ReplyDelete
  2. Sempoi nya..tp bab baju pengantin tu mmg unik lah cik sue ;)

    ReplyDelete
  3. best kan wedding dia aaaaaa jatuh cinta dengan dress tu

    ReplyDelete
  4. Angelina Jolie pakai apa pun gojes ^_^

    ReplyDelete
  5. wah..simple giler..cantik gaun anak2 dye lukis..hehe

    psst..done folo sini #440 jmput singgah blog sy yer.. http://bilaakutravel.blogspot.com/

    ReplyDelete