11 September 2014


Yeayyyyy,bangun pagi-pagi dengan pantasnya nak sertai segmen dari raja segmen blog ni,sapa lagi kalau bukan Ben Ashaari rindu wehhh segmen2 ni.tq abg ben.Blog Cik Sue ni pun naik sebab segmen2 ni la.okeh jom buat task yang di beri.


Detail diri serba ringkas

Nama Sue Izza,berasal dari Pahang,mula berblog kerana suka menulis dari zaman sekolah lagi,di samping ingin jadikan personal log untuk kenangan hari depan dan mencari kawan-kawan baru.

Kelebihan blog Cik Sue

Nak kata blog ni best kang kata perasan pulak,tapi yang pasti Cik Sue menulis dari hati dan ikhlas,apa yang Cik Sue tulis tu itulah saya,yang penting jujur kan.

Impian sebagai blogger

Apa yang Cik Sue impikan adalah mahu tulisan Cik Sue di baca oleh semua lapisan masyarakat dan bukan sahaja di Malaysia tapi serata dunia.Cik Sue mahu semoga sedikit sebanyak apa yang Cik Sue tulis suatu hari nanti boleh membantu seseorang yang memerlukan info waktu itu,selain memberi pahala bila orang tersebut berterima kasih dan mendoakan Cik Sue.

Bisik-bisik:
Yeayyy setel task,sapa nak join klik je banner kat atas tu dan join ye,baca syarat dulu tau.

43 singgah dan taip sket..

hai dear... mama datang baca entri..

REPLY

Hai puteri.Salam perkenalan. Nanti dtg Penang, bagi tahu <3

#darisegmenabgben
MISS IKA'S BLOG

REPLY

hye geng #kelabbloggerbenashaari hehehee

REPLY

Selamat berblogging! Chaiyok...

REPLY

Oooo org pahang rupanya.. hihi

REPLY

mek sue typo detected kat Impian seorg blogger punya part... eiii malunyer.... eekekeke gurau je

REPLY

Assalamualaikum..cantik n suka suka tengok blog sue..

REPLY

satu lagi. sue suka masak. uwarghhh nak pindah duduk dekat2 sue...yummy yummy
http://www.irrayyan.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

org pahang rupenye.. org kg siti nurhaliza..hihi...

REPLY

Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

www.hasrulhassan.com

REPLY

Salam Izza ..Kak Lya singgah baca entry ni .Selamat bersegmen ya

REPLY

semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

bila kita menulis dari hati, in sha Allah pembaca dapat merasakan...:-)

REPLY

Hi kak sue ....hahaha :)


http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

wah.. orang pahang jugak, pahang kat mana? selamat berblogging.. datang dari segmen abang Ben juga ni.. hihu..

REPLY

All the best..Salam perkenalan dari saya! =)

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

Semoga impian dalam dunia blogging ni tercapai :)
Ros singgah sini dari segmen yg sama :) done follow #445
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

hello cik sue sayanggg. hehe
jenguk cik sue pastu baca entri. moga impian cik sue tercapi. amin :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

Good luck dalam mengejar impian blogger... . jemput singgah blog saya.... Kenapa Interior Design???

REPLY

salam kenal dari segmen ben ashaari ciksue :p

REPLY

oh, semoga impian tercapai...

REPLY

cool...
Impian yang meluas.

Fuza join juga
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

semoga apa yang dihajati tercapai.. amin..

singgah sambil menabung.. hihi

REPLY

Salam perkenalan dari Yatie.

Selamat bersegmen dan emoga impian anda tercapai.

Aamiin.

www.dyatie.com

REPLY

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

REPLY

ehh asal pahang? samee lah kiteee. hehe

REPLY

salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

REPLY

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

Salam....akak follow sini...semoga impian jadi kenyataan...

REPLY

Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

www.kizmyself.com

REPLY

Datang dari segmen tokey yang sama. Selamat berkenalan.

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

REPLY

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah dan terus FOLO sini no 453.. Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

www.dayangdeno.com

REPLY

salam ziarah dari segmen yg sama..semoga impian akan jd kenyataan

www.mommylizz.com

REPLY

Salam perkenalan dr segmen ben ashaari..
Gud luck ye!
Singgah dan follow sini..
tellingstory11.blogspot.com

REPLY

Assalamualaikum.

Selamat bersegmen...

Akak pun dari Pahang.

REPLY

Assalam Cik Sue..Maaf Tumpang lalu semua sy Ogy juga ank jati k.Lipis Pahang ..Kini sy slow2 menaikkan nama Pahangbke seluruh negeri termasuk Sabah & Sarawak..Baru je berjinak2 dlm bidang blog ni..Jomm pakat singgah n jenguk2 sy di http/: Sambaljin.blogspot.com .Tqvm..;)

REPLY

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates