Segmen Ben Ashaari : Impian Ku Seorang Blogger

7:31 AM Sue Izza 43 Comments


Yeayyyyy,bangun pagi-pagi dengan pantasnya nak sertai segmen dari raja segmen blog ni,sapa lagi kalau bukan Ben Ashaari rindu wehhh segmen2 ni.tq abg ben.Blog Cik Sue ni pun naik sebab segmen2 ni la.okeh jom buat task yang di beri.


Detail diri serba ringkas

Nama Sue Izza,berasal dari Pahang,mula berblog kerana suka menulis dari zaman sekolah lagi,di samping ingin jadikan personal log untuk kenangan hari depan dan mencari kawan-kawan baru.

Kelebihan blog Cik Sue

Nak kata blog ni best kang kata perasan pulak,tapi yang pasti Cik Sue menulis dari hati dan ikhlas,apa yang Cik Sue tulis tu itulah saya,yang penting jujur kan.

Impian sebagai blogger

Apa yang Cik Sue impikan adalah mahu tulisan Cik Sue di baca oleh semua lapisan masyarakat dan bukan sahaja di Malaysia tapi serata dunia.Cik Sue mahu semoga sedikit sebanyak apa yang Cik Sue tulis suatu hari nanti boleh membantu seseorang yang memerlukan info waktu itu,selain memberi pahala bila orang tersebut berterima kasih dan mendoakan Cik Sue.

Bisik-bisik:
Yeayyy setel task,sapa nak join klik je banner kat atas tu dan join ye,baca syarat dulu tau.

43 comments:

  1. Hai puteri.Salam perkenalan. Nanti dtg Penang, bagi tahu <3

    #darisegmenabgben
    MISS IKA'S BLOG

    ReplyDelete
  2. hye geng #kelabbloggerbenashaari hehehee

    ReplyDelete
  3. Selamat berblogging! Chaiyok...

    ReplyDelete
  4. mek sue typo detected kat Impian seorg blogger punya part... eiii malunyer.... eekekeke gurau je

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..cantik n suka suka tengok blog sue..

    ReplyDelete
  6. org pahang rupenye.. org kg siti nurhaliza..hihi...

    ReplyDelete
  7. Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

    Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  8. Salam Izza ..Kak Lya singgah baca entry ni .Selamat bersegmen ya

    ReplyDelete
  9. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. bila kita menulis dari hati, in sha Allah pembaca dapat merasakan...:-)

    ReplyDelete
  11. Hi kak sue ....hahaha :)


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. wah.. orang pahang jugak, pahang kat mana? selamat berblogging.. datang dari segmen abang Ben juga ni.. hihu..

    ReplyDelete
  13. All the best..Salam perkenalan dari saya! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. Semoga impian dalam dunia blogging ni tercapai :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :) done follow #445
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. hello cik sue sayanggg. hehe
    jenguk cik sue pastu baca entri. moga impian cik sue tercapi. amin :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  16. Good luck dalam mengejar impian blogger... . jemput singgah blog saya.... Kenapa Interior Design???

    ReplyDelete
  17. salam kenal dari segmen ben ashaari ciksue :p

    ReplyDelete
  18. cool...
    Impian yang meluas.

    Fuza join juga
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  19. semoga apa yang dihajati tercapai.. amin..

    singgah sambil menabung.. hihi

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan dari Yatie.

    Selamat bersegmen dan emoga impian anda tercapai.

    Aamiin.

    www.dyatie.com

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    ReplyDelete
  22. ehh asal pahang? samee lah kiteee. hehe

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

    ReplyDelete
  24. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  25. Salam....akak follow sini...semoga impian jadi kenyataan...

    ReplyDelete
  26. Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

    www.kizmyself.com

    ReplyDelete
  27. Datang dari segmen tokey yang sama. Selamat berkenalan.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  28. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  29. Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah dan terus FOLO sini no 453.. Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  30. salam ziarah dari segmen yg sama..semoga impian akan jd kenyataan

    www.mommylizz.com

    ReplyDelete
  31. Salam perkenalan dr segmen ben ashaari..
    Gud luck ye!
    Singgah dan follow sini..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum.

    Selamat bersegmen...

    Akak pun dari Pahang.

    ReplyDelete
  33. Assalam Cik Sue..Maaf Tumpang lalu semua sy Ogy juga ank jati k.Lipis Pahang ..Kini sy slow2 menaikkan nama Pahangbke seluruh negeri termasuk Sabah & Sarawak..Baru je berjinak2 dlm bidang blog ni..Jomm pakat singgah n jenguk2 sy di http/: Sambaljin.blogspot.com .Tqvm..;)

    ReplyDelete
  34. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  35. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete