Cabaran 30 Entry : Hari 26 : Gadjet Kepunyaan Anda

1:23 AM Sue Izza 1 Comments

Masih meneruskan cabaran yang dah ke laut heheheh...kali ni cerita tentang gadjet,Cik Sue ni bukan la ada koleksi gajet banyak sangat,setakat yang cikai-cikai je.Tapi alat teknologi begini memang penting la untuk blogger terutamanya,tambahan lagi kalau kena buat live update semasa event.

Mula-mula berblog Cik Sue pakai Tab 7.0 Samsung,lebih kurang sebulan lepas berakhirlah riwayatnya bila asyik restart sendiri,huuhuu sayang tab tu banyak berjasa.So ini lah gantinya...pejam mata seluk poket,terpaksa gak amik setelah puas pikir rentung-rentung sebab nak buat keje.

Asus Zenfone 6
Ini untuk akses internet wasap,fb,insta dan sebagainya,tapi untuk call dan urusan formal Cik Sue masih pengguna setia yang ini,hehheehehe....


dua beradik-satu Cik Sue punya ,satu Mr D punya
Yang ini Cik Sue perlu untuk urusan kertja,bila turun site ai is jarang bawa smart phone,lagipun nokia ni 3 4 hari sekali caj bateri pun ok,so untuk call atau sms memang pakai yang ini,senang.

Yang ini pulak first Cik Sue memiliki,sebelum ni dok guna pc yang opis bagi je kat umah,pc lama-lama yang tak pakai bos bagi letak kat umah,guna sendiri.Alhamdulillah ada rezeki sikit dapatlah memiliki Cik Puteh ni.


Ini je lah harta yang Cik Sue ada,tak mampu nak kumpul gajet buat koleksi,setakat ada tuk keperluan je la,tu pun yang cikai-cikai je.


Note 3???? okeh bukan Cik Sue punya ye heheheh...
bisik-bisik:
apa gajet kesayangan korang pulak?

1 comment:

  1. ada 1 je cik sue ooiii...itulah buah hati pengarang jantung S3 jer

    ReplyDelete