Bila Geng Kelab Blogger Ben Ashaari Bergambar.

3:52 PM Sue Izza 6 Comments


Fuhhhhh.... baru dapat update blog guna cik putih (my lappy) ni,kesuntukan masa yang sangat  mencumburui heeee apada merepek,ni ha la mesti ramai dah tau kan tapi Cik Sue nak gak buat entry ni sebagai kenangan hari tua ,cewahhhh ye ar first time ni bergambor dalam studio mekap lawo-lawo (kita orang kampung,tak biasa ar hahhaha).2 Nov lepas Alhamdulillah dapat berkumpul dengan ahli keluarga Kelabbloggerbenashaari yang lain tuk sesi photoshot kelab ni.Kat mana? haaaaaa pi klik SINI  .

Studio MYCPS (Mycreativepixel studio) menjadi tempat kami berkumpul hari tu dan menaja photoshoot kami,bestttt woooo korang pun kalau nak kontek ar studio ni ,dia konpem bagi harga berpatutan,agak murah la dari tempat lain.Nah amik gambor ramai-ramai kanak-kanak riang ni dulu heeeehheee....
hambik ko macam-macam pesen ada kecik besar tinggi pendek kurus gemuk,lengkap hahahaha
Jom usha geng yang hadir untuk Photoshot ni,ramai gak bila tengok gambar ni,tak sangka ramai yang hadir,ada yang datang dari jauh lagi macam eraz dan mawar biru,tq banyak-banyak sudi datang jumpa kami di sini.

Di sini Cik Sue ingin merakamkan ucapan beribu lemon terima kasih kepada penaja-penaja sesi photosoot ini ,antaranya:

Makanan  : Ruby
Studio : MyCreativePixelStudio
Mekap Artist :

Etty Garib
Wiidaribbon
Yanneskay
Shazaamalina

Shawl : Tya Salmid
Pin Hijab : Daniafacon
Prop Kelab : Lan Careno
Flower Crown : Sue Izza

Dannnnnn semestinya penaja rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari iaitu COSMODERM,terima kasih banyak-banyak.

FB COSMODERM
WEBSITE COSMODERM

berangan jadi model cosmoderm jap hehehehe...


Terima kasih banyak atas tajaan dan kerjasama yang di berikan,kami sangat-sangat hargainya :

Hero-hero Kelab Blogger Ben Ashaari 


Dari kiri Daus, Angah, Mawardi, Pok Beng aka Founder Kelab dan Lan Careno (klik nama untuk ke blog mereka)


Dari kiri Najeeb, Razi, Hafiz, Ujang, Eraz,Fazrol, dan Faizal (klik nama untuk ke blog mereka)


Meh tengok heroin-heroin Kelab Blogger Ben Ashaari lak :


Dari kiri Ruby, Fiza, Emas Putih, Yanty dan Mieza (klik nama untuk ke blog mereka)


Dari kiri Nad, Farah, Qaseh, Fatin dan Yaya (klik nama tuk ke blog mereka)


Dari kiri Dkna, Mawar Biru dan Kak Sal (klik nama tuk ke blog mereka)

Haaaa kau,mahu tak meriah,ramai tu,ambil giliran nak setelkan solo photoshoot.


heroin2 ayu mayu lemah lembik semua ada heheheh

hero-hero yang terlebih macho sampai jadi macha pun ada hahahhaa...
Nak tengok gambar Cik Sue dak? gambor yang keras kejung tak reti posing,buat alu kek orang je hahhaha...orang lain suma posing cantik-cantik.tapiiiiiii nak tempek jugak buat kenangan anak cucu cicit tua0tua nanti.



Haaaaa cukup la tu,kang muntah hijo kang.

bisik-bisik:
pengalaman yang cukup bermakna,first time bergambor cenggini
sayang korang semua family Kelabbloggerbenashaari
terima kasih sudi bersahabat (bukan kerana wang)






6 comments:

  1. lawa gambar u, boleh jadi model ni :-)

    ReplyDelete
  2. seronok sakan kalu leh jd sbhgian ahli kelab blogger ben ashaari ni..^___^

    ReplyDelete
  3. Wow....memang boleh dijadikan kenangan di hari tua nanti

    ReplyDelete
  4. Waaaa jeles jeles tak dapat ikottt ..

    ReplyDelete