Panduan Membasuh Pakaian Dan Fabrik

1:43 AM Sue Izza 4 Comments

Korang pernah perasan tak simbol2 ni kat tagging baju korang,dress ke,kemeja ke?
Cik Sue perasan tapi jarang nak peduli menda gitu,heehee...pastu mula la baju hilang kaler la,luntur la,butang tercabut la,tertarik benang la kannnnn?
So,mulai sekarang sila study simbol2 ini dn basuh ikut aturan penjagaan fabriknya ya supaya pakaian anda tidak rosak..

bisik-bisik:
selalu terpaksa ignore baju feveret sebab salah basuh dan rosak huuhuu...sedeyyyy

4 comments:

  1. hahah..samalah..tak amik peduli pun

    ReplyDelete
  2. perasan tapi semua balun basuh masuk mesin jer hehe. kecuali tudung ada awning terpaksa rajin basuh tgn ler

    ReplyDelete
  3. Haha... ikut apa tulis atas mesin basuh je ... :P

    ReplyDelete
  4. xpnh tgk lak tag baju tulis apa...kahkah :p

    ReplyDelete