15 December 2014

Assalamualaikum semua

Baru sempat ha nak update cerita-cerita yang dah lepas,walau dah lepas,tetap nak tulis,kenangan ni,nak baca balik nanti,nak tunjuk kat anak cucu kannnn...
Cerita first time sambut besday oarang tua..opssss hahahha...siapakah itu,akhir November lepas 30 November kami ramai-ramai berkumpul di Flora Kafe,Ampwalk tu besday party Abam Sado,sapa lagi kalau bukan abang kesayangan kitaorang,Ben Ashaari.apa la kan dah tua-tua pun nak party besday gak hahahha...
Tak de lah,ini kami la yang plan nak sambut sekali dengan geng Kelab Blogger Ben Ashaari yang lain,untuk semua yang lahir bulan November antara nya Ujang,Cik ma,Ash hensem (son of Farahwaheeda) errr sapa lagi ek lupa dah heheheh....

tak lepaskan peluang bergambar kalau datang
sini...of coz la hiasannya cantik tauuu...

ngan adik2 kbba dan kak nina yang buatkan cake yang cantik dan sedap
tuk party kami ,maveles kak.

ngan dak aten,adik manja kbba hahahha

satu kedai booking tuk party kami hahah..meriahhh dan cantik sangat decorationnyaaa....

haaaa ni la dia kek yang kak nina buat sapa nak tempah pi kat
FB dia ye
Kak Nina ni memang terer la buat kek,hari tu dia buat wajah qhaliff sebijik muka asal,kagum sangat ngan dia.kalau nak tempah korang pi kat FB dia ni klik SINI.


gadis-gadis kelab blogger ben ashaari

sobs sobs my bff tinggal bertiga je,2 orang lagi tak dapat hadir,last time datang sini ada gambar kami ber 5.

haaaaaa ni la besday boy Ash hensem dan mummynya...
Jom kita tengok makanan nya pulak,memang sesuai tuk besday party,kebetulan pulak sampai2 memang lapar,yummmehhhh apa lagi,ngap2 la.

rojak buah yang sedapppp....

mihun n nasi goreng

spageti dan kuih muih

minuman panas dan sejuk

fuyyooooo besday boy ehhh man la potong kek lengan sadonya heheheh...

Cik Ma pulak potong kek.

errrrrr besday sapa ni...yang lain pulak excited hahahhah


akhirnya ada jugak gambar ngan besday booyyyy eh mannnn

ehh ehhh cik ayu comel pun ada haaa...
Memang meriah besday partynya,seronok makan-makan dan berkumpul ramai-ramai,keluar perangai sengal masing-masing hahahah...

cun tak? masih single ni,nak berkenalan sila pm Cik Sue ye hahahha
Tq banyak-banyak kat Cik Ty yang sudi uruskan party besday ni,terima kasih ye,awak cun sangat masa majlis tu tau hehehe.


haahahahah anak dara comel Ben Shaari ni,asyik main belon.

eh ehhhe ehhhhh kita pun nak posing gak hahahhah...

Memang berbaloi lah buat besday party kat sini,harga berpatutan dengan makanan dan hiasan majlis yang memang umphhhh....Korang nak buat jugak tak? ada promosi tau.





Flora Kafe menyediakan pakej minum petang dalam berkumpulan yang amat sesuai untuk jamuan seperti menyambut hari jadi ANAK, HARI KELUARGA atau REUNION SEKOLAH.Dijamin puas hati kerana harga sangat berpatutan dan juga menu yang disediakan mampu memberi kepuasan kepada anda.HIGHLY RECOMMENDED!!
Hubungi kami (call/sms/whatsapp) ditalian012.2070166 / 012.6202505 (MEL) 017-3190203 (AZIZI) untuk maklumat lanjut
Lokasi :

Flora Kafe Restoran
Lot G.02-G.05,\
Ground Floor,
The Ampwalk,
218 Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur

bisik-bisik:
Berbaloi sangattttttt2,
eh nak candle light dinner pun boleh tau heheheh



3 singgah dan taip sket..

Ohoiii Cik Ngah. Promosi jual orang sekali ke ni? Single pun typo sayam.

REPLY

happy besday Ben... wahhhh semua sambut tu... meriahnya sambutan besday...

REPLY

Wahhhh Perkongsian yg menarik

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates