22 December 2014

Yeayyyyy Alhamdulillahhh dah siap frame gambar kanvas ni,teruja betul,dah la berkualiti pembuatannya ,cantik lak dia print atas kanvas ni.Ni yang rasa nak buat lagi ni heheheh,boleh buh kat dinding rumah nanti,ermmm nanti buat pas majlis la...heheheh...

Tuk gambar kali ni Cik Sue pilih dari gambar Photoshoot KBBA ari tu,tu je la gambar yang nampak semenggah sikit kan heheheh...
cik sue pilih gambar ni~bajet cun hahahah

tak sabar nak gantung...
Cik Sue buat kat mana? haaaa meh nak cite,Samudera Kanvas ni memang berpengalaman dalam keje-keje print kanvas dan framekan ni.Hasil diorang memang terbaik.Ada dalam pelbagai size dan design gambar,boleh request korang nak macam mana.nak yang besar tv pun ada haaa.Nak tau harga dan maklumat lanjut korang pi klik link kat bawah ni ye,semua detail ada.

FB SAMUDERA KANVAS


Ataupun korang call je No Tel: ni 014-8495922,tanya je ye apa nak tanya.


Kepakaran kami adalah menghasilkan gambar kanvas yang BERKUALITI dan TERBAIK untuk anda. SMS @ Whasapp kami di 014-8495922.

bisik-bisik:
Nak buat yang besar tunggu gambar sanding lah erkkkk...heheheheh


2 singgah dan taip sket..

wah cik sue... cantiknya...nanti gmbar sanding buat besar2 ya

REPLY

Fewittt! Cantik cik sue kiter..tak sabo tunggu gambo sandingnye hehe :)

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates