Tayangan Drama Bersiri Seludup

9:57 AM Sue Izza 2 Comments

Assalamualaikummmm...yuhuuuu....ada orang rindu Cik Sue tak? heheh okeh perasan...Eh ni korang Cik Sue cite pasal drama bersiri Seludup ari tu,yang mana? lupa la tu ,pi baca SINI dan SINI.

Haaaa drama ni la yang ada buat ujibakat ari tu,Cik Sue berlakon tau...errrr dalam ujibakat je la..heheh..mana nak lawan kan pelakon drama Seludup ni terutama Namron tu,otai tu,ada juga Pekin,Tiz Zaqyah,Shafie Naswip ngan Raja Alya.Si Jehan pun berlakon sama padahal dia pun pengarah tu hehehe.

20 November ari tu sempat la Cik Sue pi tayangan perdananya kat One Utama ,Damansara.Sempat la beramah mesra dengan Tiz,Pekin dan pelakon-pelakon lain.

tiz,cantik weiii

sempat la bergambo ngan pekin,hak tepi2 tu kan nyebok je heheh
 Haaaa bila tayang? Nak cite la ni Hari Khamis ,4 Disember ni,setting time siap-siap dok depan tv tau,bukak Channel 105 Astro Prima,pukul 9.30 malam,bawa la coklat ke,popcorn ke,masak cekodok ke,kot nak makan nasi depan tv pun ok.

Tak rugi tengok cite ni tau,scene aksi dan dramanya memang best,ari tu kami dah tengok first episod memang best wooo,tempat dia shooting tu kan lawa wehhh...aksi atas bot,bot kejar mengejar memang reallah...opssss tercerita lak.Okey itu je boleh hint,pi tengok sendiri hahhah.

Eh lupa lak ,sesambil tu korang pi la dengar sountrack drama ni nyanyian Aizat,pi cari kat youtube,Aizat pun ada masa tayangan perdana tu.Sedap lagunya memang kena ngan cite aksi.Haihhh malas la korang ni,nah klik bawah ni.



                                                         Jangan Lupa Tau Saksikan!






2 comments:

  1. oo00oo..bleh la tengok nnti..hehe

    ReplyDelete
  2. ingatkan movie. style gler kot. kena la tengok ulangan sebab dah terlepas episod 1.

    ReplyDelete